Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0
Szűrők
...
...

Virtuális valóság

A virtuális valóság (VR) headsetek egyre népszerűbbek, mivel egyedülálló és magával ragadó élményt kínálnak a játékok, filmek és interaktív alkalmazások világában.

Sony PlayStation VR2

A Sony PlayStation VR2 a PlayStation 5 konzolhoz készült, és a konzolos játékosok számára kínál kiemelkedő VR élményt. A headset 4K HDR OLED kijelzővel rendelkezik, amely 2000x2040 pixel felbontást biztosít szemenként. A 110 fokos látómező és a 120 Hz-es frissítési ráta garantálja a sima és éles képeket. A fejlett haptikus visszajelzés és a szemkövetés növeli az interaktivitást, így a játékok még valósághűbbek lesznek. Exkluzív játékok, mint a Horizon Call of the Mountain és a Resident Evil Village, elérhetőek a platformon.

HTC Vive Pro 2

A HTC Vive Pro 2 a csúcskategóriás VR headsetek egyik vezetője. Az eszköz 5K felbontású kijelzővel (2448x2448 pixel per szem) rendelkezik, amely rendkívül részletgazdag és éles képet biztosít. A 120 Hz-es frissítési ráta és a 120 fokos látómező tökéletes vizuális élményt nyújt. A Vive Pro 2 kompatibilis a SteamVR ökoszisztémával, így széles választékot kínál a VR játékok és alkalmazások terén. A fejlett követési rendszer pontos mozgáskövetést tesz lehetővé, ami tovább növeli az élmény intenzitását.

Oculus Quest 2

Az Oculus Quest 2 egy önálló VR headset, amely nem igényel PC-t vagy konzolt. A Qualcomm Snapdragon XR2 processzor és a 6 GB RAM garantálja a zökkenőmentes teljesítményt. A 1832x1920 pixeles felbontású kijelző éles és tiszta képet biztosít, míg a 90 Hz-es frissítési ráta sima vizuális élményt nyújt. Az Oculus Quest 2 két tárhelyopcióval érhető el: 64 GB és 256 GB. Az önálló működés mellett az Oculus Link kábellel PC-hez is csatlakoztatható, így a PC VR játékok is elérhetők.

Oculus Quest 3

Az Oculus Quest 3 az Oculus Quest 2 továbbfejlesztett változata, amely még jobb teljesítményt és vizuális élményt kínál. A továbbfejlesztett Snapdragon XR3 processzor és a 12 GB RAM biztosítja a csúcsteljesítményt. A 2160x2160 pixeles felbontású kijelző még élesebb és részletgazdagabb képet nyújt. A 120 Hz-es frissítési ráta és a szélesebb látómező még magával ragadóbb élményt biztosít. Az Oculus Quest 3 szintén önállóan működik, de PC-hez is csatlakoztatható az Oculus Link segítségével.

Kiegészítők

A VR headsetekhez számos kiegészítő érhető el, amelyek tovább növelhetik az élményt. Az Oculus Quest 2 és Quest 3 esetében az Elite Strap kényelmesebb és stabilabb viseletet biztosít hosszabb játékidő alatt. A Vive Tracker a HTC Vive Pro 2-hez lehetővé teszi a teljes testkövetést, ami még valósághűbbé teszi a virtuális interakciókat. A PlayStation VR Aim Controller a PSVR2-hez kifejezetten lövöldözős játékokhoz készült, precíz irányítást biztosítva.

A virtuális valóság headsetek, mint a Sony PlayStation VR2, HTC Vive Pro 2, Oculus Quest 2 és Oculus Quest 3, új szintre emelik a szórakozást. Ezek az eszközök lenyűgöző vizuális élményt, kiváló teljesítményt és széles játékkínálatot kínálnak. A megfelelő kiegészítőkkel tovább fokozható a játékélmény, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb eszközt és tartozékot. Ha szeretnél belemerülni a virtuális valóság világába, ezek a VR headsetek biztosítják, hogy a lehető legjobb élményben legyen részed.