Húsvéti nyitvatartás Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

Samsung WW90T954ASH/S6 elöltöltős mosógép fehér

Jótállás: 3 év

Rendelhető


264 370 Ft
-
+

Cetelem hitelkártyával csak: 245 865 Ft

A kedvezmény kizárólag bolti átvétel esetén érvényes!
Kivitel elöltöltős
Ruhatöltet 9 kg
Centrifuga fordulatszám 1400 fordulat / perc
Energiaosztály A
Zajszint 73 dB
Szélesség 600 mm
Mélység 600 mm
Magasság 850 mm

Samsung WW90T954ASH/S6 elöltöltős mosógép fehér

Tulajdonságok:

Eco Bubble™
Élvezd a hatékony tisztítást, akár alacsony hőmérsékleten is az Eco Bubble™ technológiával. A mosószerből aktív habot képez, ami gyorsan átjárja a textileket és eltávolítja a szennyeződéseket, miközben energiát takarít meg, és védi a ruhák színét és anyagát.

QuickDrive ™
Soha véget nem érő mosási programok? A QuickDrive ™ akár 50% -kal és az energiafogyasztást 20% -kal csökkenti a mosási időt, de megtartja ugyanolyan kifogástalan tisztítási teljesítményt. A titok: az egyedülálló, mozgatható hátlappal rendelkező Q-Drum dob, amely a vizet különböző irányokba mozgatja, biztosítva a ruhák gyors, hatékony és finom mosását. A ruhahegyek, amelyek egy hét után összegyűlnek, már nem jelentenek problémát.

Mesterséges Intelligencia
Mosd a ruháidat könnyen és hatékonyan az erős Mesterséges Intelligencia segítségével. A mosási szokásaid alapján személyreszabott szárítást nyújt, mosási ciklusokat javasol és kijelzi a mosási idővel kapcsolatos információkat. A SmartThings Alkalmazás a mosási ciklusokkal kapcsolatos tanácsokat ad, tervez és a hibaelhárításban is segít. És kiválasztja a mosási ciklusnak legmegfelelőbb szárítást.

Szuper sebesség (39 perc)
A "Super Speed" program hatákonnyá teszi a mosást mindössze 39 perc alatt a ruha készen áll a száradásra. A QuickDrive ™ dinamikusan mozgatja a ruhákat, az Eco Bubble technológia ™ kiválóan tisztít, az öblítés gyorsabb a Speed ??Spray technológia segítségével.

Add Wash™
Nem kell idegeskedni mosás közben. Ha kimaradt egy ruha, az Add Wash™ ajtón keresztül egyszerűen és gyorsan hozzáadhatsz ruhadarabokat vagy mosószert, azután is, hogy a mosási ciklus már elkezdődött.Arra is alkalmas, hogy beledobj egy-egy kézzel mosott darabot, amit csak öblíteni vagy centrifugálni szeretnél.

Higiénikus Gőz
Ápold ruháidat egy mélyre ható, higiénikus gőzöléssel! A Higiénikus Gőz funkció javítja a mosás hatékonságát, előkezelés nélkül. A dob alsó részéből gőzt engedi ki, így minden ruhadarabot teljesen átjár. Eltávolítja a beleszáradt piszkokat és a baktériumok és allergének 99.9%-át.

Digitális Inverter Technológia
A Digitális Inverter Technológia erős mágneseket használ a csendesebb és erősebb teljesítmény érdekében, miközben kevesebb energiát használ, mint a hagyományos motor. A kefék elhagyásával pedig kiemelkedően tartós.

Dobtisztítás
Tartsd a mosógép belsejét higiénikusan tisztán! A Dobtisztítás funkció eltávolítja a dob belsejéből a kellemetlen szagokat okozó baktériumok 99,9%-át. Nincs szükséged durva és drága mosószerekre, mivel az áztatás, rezegtetést és gyors centrifugálás kombinációját használja. Sőt, automatikusan jelzi, ha tisztításra van szükség.

Tisztán maradó adagoló
Kerüld el a mosószer pazarlását és a mosószertartály véget nem érő takarítgatását. Az Tisztán maradó adagoló rekesz egy különleges víz öblítő rendszer segítségével biztosítja, hogy a mosószer nagyobb része kimosódjon. Tehát kevesebb kellemetlen szappanfolt vár rád, és a tartály tiszább és higiénikusabb marad.

Habos Áztatás
Legyenek a ruhád patyolat tiszták, akkor is, ha előtte nagyon piszkosak voltak! A Habos Áztatás funkció a makacs foltok széles körével elbánik, mint a vér, tea, bor, smink és a fű. A ruhák aktív buborékok segítségével alapos áztatáson vesznek részt, így a piszok és a foltok fellazulnak és hatékonyabban lehet őket eltávolítani.

Műszaki adatok

  • Kapacítás: 8 kg
  • Centrifugálási sebesség: 1400 fordulat / perc
  • Centrifuga zajszint: 73 dB
  • Mosási zajszint: 52 dB
  • AI vezérlés
  • Tisztán maradó adagoló
  • Késleltetett befejezés
  • Gyermekzár

Főbb programok:

  • Ágyneműk
  • Vegyes
  • Pamut
  • Színes
  • Szintetikus
  • Öblítés
  • Dobtisztítás
  • Gyapjú
  • 15 Quick Wash
  • Hygiene Steam
  • Eco 40-60
  • Dobtisztítás+

A termék gyártói honlapja

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!

Azonnali megrendelés esetén várhatóan az alábbi időpontokban tudod a terméket átvenni:
Váci út Gyors átvétel Várhatóan átvehető: kedd (04.02)
AQUA EXPRESSZ Gyors átvétel Várhatóan átvehető: kedd (04.02)
Karinthy út Gyors átvétel Várhatóan átvehető: kedd (04.02)
Kiszállítás Gyors átvétel Várható kiszállítás
leghamarabb hétfő (04.01)
Foxpost csomagpont
Személyes átvétel
Posta Pont Csomagautomata
Posta Pont átvétel
Házhozszállítás
GLS Flex Delivery futárszolgálat
Nagycsomagos kiszállítás 7 990 Ft 9 990 Ft
A termék általános értékelése:

0 (0 értékelés)

5csillag
0
4csillag
0
3csillag
0
2csillag
0
1csillag
0
Cetelem alap hitel Kalkulátor
Cetelem hitelkártyával 245 865 Ft

Ajánlatunk Számodra - Best4You