Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

Logitech MX Anywhere 3 for Mac vezeték nélküli bluetooth egér Pale Grey (910-005991)

Jótállás: 2 év

A termék jelenleg nem elérhető!

Kínálatunkban legutóbb ekkor volt elérhető: 2024. szeptember 09

Értesítést kérek, ha elérhető lesz a termék:


Legutolsó ismert ár:
34 600 Ft
Gombok száma 6 db
Érzékelő maximális felbontás 4000 DPI
Vezeték nélküli technológia Bluetooth

Logitech MX Anywhere 3 for Mac vezeték nélküli bluetooth egér Pale Grey (910-005991)

Tulajdonságok:

Hozzon ki többet Mac számítógépéből a Machez készült MX Anywhere 3 egérrel, amelyet úgy terveztek, hogy problémamentesen működjön a Mac és iPad készülékekkel. A kurzormozgatást, a görgetést és a gombtestreszabási funkciókat az iPadOS kezeli, és attól függ a használhatóságuk, hogy az adott alkalmazás támogatja-e őket. A Machez készült MX Anywhere 3 a legjobb egér az úton lévő alkotók számára, akár otthoni irodában, akár kávéházban vagy akár egy repülőtér utasvárójában dolgoznak.

A MagSpeed elektromágneses görgetés elég pontos ahhoz, hogy leálljon egy képponton, és elég gyors ahhoz, hogy egy másodperc alatt 1000 sort átgörgessen. Ó, és szinte teljesen hangtalan.  A kerék működése a megmunkált acélnak köszönhetően kiválóan érzékelhető, és olyan dinamikus tehetetlenséget nyújt, amely érezhető, de nem hallható.

A Machez készült MX Anywhere 3 kis méretű, lapos kivitele a kéz alakjához igazodik, így több óra használat esetén is kényelmes marad, bárhol dolgozzon is. A szilikon oldalsó markolatok mindig puha érintést kínálnak.  A Machez készült Anywhere 3 a végtelen mozgásszabadsághoz lett tervezve. Dobja be a táskájába, vigye magával, ahová megy, és tisztítsa meg könnyedén akár több havi úton levés után.

A Machez készült MX Anywhere 3 gyakorlatilag minden felületen képes mozgatni a kurzort, még üvegen is, ha az legalább 4 mm vastag. Ennélfogva problémamentesen tud dolgozni íróasztalnál, kávéházban vagy akár egy fotelben ülve is.

Az USB-C – USB-C töltőkábellel közvetlenül összekapcsolható a Mac számítógéppel, mindenféle ormótlan csatlakozóeszközök nélkül. A Machez készült MX Anywhere 3 akár 70 napig bírja egyetlen teljes feltöltéssel – egy perc gyorstöltés után pedig három teljes órán át használható.

Az MX Anywhere 3 a Mac-felhasználók szem előtt tartásával lett tervezve, kifejlesztve és kialakítva. Elegáns halványszürke színével a Machez készült MX Anywhere 3 tökéletesen illeszkedik az iMac, MacBook és iPad készülékekhez.

Szabja testre a Machez készült MX Anywhere 3 egeret alkotási folyamatának megfelelően.  A Machez készült MX Anywhere 3 a macOS rendszerben és gyakorlatilag minden használt alkalmazásban teljes mértékben testreszabható – és a kedvenc alkalmazásaihoz előre optimalizált testreszabási beállításokkal gyorsabban tud dolgozni. A Logitech Options szoftver szükséges hozzá, amely macOS és Windows rendszerre is elérhető. Adobe Photoshop®, Adobe Premiere Pro, Final Cut Pro, Google Chrome™, Safari, valamint Microsoft Word®, Excel® és PowerPoint®.

A Machez készült MX Anywhere 3 iPadOS-kompatibilis, vagyis az iPad számítógépként vagy többkészülékes összeállítás részeként történő használata esetén kihasználhatja az MX hatékony funkcióit. A kurzormozgatást, a görgetést és a gombtestreszabási funkciókat az iPadOS kezeli, és attól függ a használhatóságuk, hogy az adott alkalmazás támogatja-e őket.

iPad-kompatibilis.
A Machez készült MX Anywhere 3 iPadOS-kompatibilis, vagyis az iPad számítógépként vagy többkészülékes összeállítás részeként történő használata esetén kihasználhatja az MX hatékony funkcióit.1A kurzormozgatást, a görgetést és a gombtestreszabási funkciókat az iPadOS kezeli, és attól függ a használhatóságuk, hogy az adott alkalmazás támogatja-e őket.

Flow-kompatibilis.
Irányítson több számítógépet egyszerre akár macOS és Windows® operációs rendszeren is. Könnyedén vihet át szöveget, képeket és fájlokat egyik számítógépről a másikra.

Videóhívásokra készen áll.
A Microsoft Teams és a Zoom előre megadott beállításaival gyerekjáték az értekezletek tartása. A Machez készült MX Anywhere 3 bal oldalán lévő két gombbal azonnal elnémíthatja és elindíthatja vagy leállíthatja a videót.

Az érzékelő műszaki megoldása:

  • Nagy pontosságú Darkfield™
  • Névleges felbontás: 1000 dpi DPI (legkisebb és legnagyobb felbontás): 200–4000 dpi

Gombok:

  • 6 gomb (jobb-bal kattintás, előre/vissza, a görgetőkerék üzemmódváltója, kattintás középső gombbal)
  • Görgetőkerék: Igen, automatikus váltással Vízszintes görgetés: Igen, az oldalsó gombot lenyomva tartva a görgetőkerék forgatása közben

Akkumulátor:

  • Újratölthető Li-Po (500 mAh-s) akkumulátor
  • Az akkumulátor üzemideje: akár 70 nap egyetlen teljes feltöltéssel
  • Egy perc gyorstöltés három teljes órai használatot tesz lehetővé

Méret:

  • 34,4x65x100,5 mm (maxszéxmé)
  • Tömeg: 99g

Rendszerkövetelmények:

  • Bluetooth®
  • Bluetooth Low Energy
  • macOS 10.15 vagy újabb
  • iPadOS 13.4 vagy újabb

 
A termék gyártói honlapja

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!

Azonnali megrendelés esetén várhatóan az alábbi időpontokban tudod a terméket átvenni:
Gömb utca Gyors átvétel Várhatóan átvehető: péntek (09.20.)
AQUA EXPRESSZ Gyors átvétel Várhatóan átvehető: péntek (09.20.)
Karinthy út Gyors átvétel Várhatóan átvehető: péntek (09.20.)
Kiszállítás Gyors átvétel Várható kiszállítás
leghamarabb: köv. hétfő (09.23.)
Foxpost csomagpont 1090 Ft
Személyes átvétel INGYENES!
Aznapi kiszállítás Budapest területén
Posta Pont Csomagautomata 1690 Ft
Posta Pont átvétel 1690 Ft
Házhozszállítás 1890 Ft
GLS Flex Delivery futárszolgálat 1790 Ft
Nagycsomagos kiszállítás
GLS csomagpont vagy -automata 1690 Ft
A termék általános értékelése:

5 (1 értékelés)

5csillag
1
4csillag
0
3csillag
0
2csillag
0
1csillag
0
Cetelem alap hitel Nem elérhető
Cetelem 0% THM hitel Nem elérhető
Cetelem hitelkártyával 32 180 Ft

Részletre vásárláshoz tegyed a terméket a kosárba, majd a megrendelés véglegesítésénél válasszad a Cetelem Online áruhitel opciót!

Az előzetes kalkulációt balra a Kalkulátor gomb megnyomásával van lehetőséged megnézni.

Ajánlatunk Számodra - Best4You