Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

OKT

11

0 hozzászólás

Így ne kapd szét a Steam Decket

A Valve csinált egy szétszerelős videót a készülő hordozható konzoljáról, csak azért, hogy neked már ne kelljen!

Még meg sem jelent a Steam Deck, máris láthatunk olyan videót, amin alkatrészeire szedik. A Valve hordozható játékkonzolját nagy várakozás előzi meg, ugyanis nem kevesebbet ígér, mint a teljes Steames játékkínálatot a zsebünkbe. Mindehhez persze elég erős vas is kell, és az előzetes információk alapján e téren sem fog kudarcot vallani.

 

Általában, ha egy ilyen kütyü a piacra kerül, a rajongók egy rétegét rögtön egy gondolat kezdi piszkálni: milyen is lehet belülről? Nekik szólnak a szétszerelős videók, amiket a legritkább esetben készítenek az adott kütyüt gyártó mérnökök. A Valve viszont most megelőzné a dolgot.
 


A Steam Deck tehát még meg sem jelent, de máris kaptunk róla egy szétszerelős videót – ráadásul egyenesen a Valve-től. A dolgot igazából az indította be, hogy korábban sokakban felmerül a konzolban gyárilag helyet kapó SSD lecserélésének ötlete. Mivel a készülék szabványos SSD-t használ, elméletileg ennek semmi akadálya nincs. Gyakorlatilag viszont… a fenti video azt mutatja be, hogy mennyire is kellene szétkapni a készüléket ahhoz, hogy kicseréljük benne az SSD-t. És a látottak alapján egy hétvégi barkácsmogulnak nem ajánlatos művelet…

 

A Steam Deck több változatban kerül majd a boltok polcaira, ezek között a legjelentősebb eltérést a fedélzeti tárolóhely mérete és sebessége jelenti majd. Ha minden a gyártó tervei szerint alakul, akkor a készülékek valamikor 2022 tavaszán vagy nyarán debütálhatnak majd.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!