Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

OKT

17

0 hozzászólás

Az első színes Kindle

Az Amazon bemutatja első színes e-olvasóját, a 279 dolláros Kindle Colorsoftot!


Az Amazon bejelentette első színes e-olvasóját, végre engedve a Kindle felhasználók évek óta tartó kérésének. A Kindle Colorsoft Signature Edition egy maroknyi más digitális olvasóval együtt mutatkozott be, a legújabb technológiával bővítve a népszerű termékpalettát.

Az új Kindle 7 hüvelykes kijelzővel rendelkezik (300 PPI fekete-fehér, 150 PPI színes) automatikusan beállító első lámpával. Az Amazon egyéni hullámformákkal ellátott oxid hátlapot használt a teljesítmény és a kontraszt növelése érdekében, míg a nitrid LED-ek és az egyéni algoritmusok a finom részletek kimosása nélkül javítják a színt és a fényerőt.

A Colorsoft 32 GB-os tárhellyel rendelkezik az eszközön, ami elegendő több ezer könyv tárolására. Ingyenes felhőtárhelyet is kap az összes Amazon-tartalomhoz. Az akkumulátor élettartama sem kell aggodalomra ad okot, hiszen napi fél óra olvasás mellett egy feltöltéssel akár nyolc hétig is kitarthat. A teljes újratöltés kevesebb mint két és fél órát vesz igénybe, azt mondják. A töltés történhet USB-C-n vagy vezeték nélkül.

Az Amazon legújabb verziója támogatja a 2,4 GHz-es és az 5,0 GHz-es vezeték nélküli kapcsolatot, IPX8-tanúsítvánnyal rendelkezik, hogy akár két méteres édesvízbe merülést is kibírjon egy órán keresztül, és egy év garancia jár hozzá. Az Amazon garantálja, hogy az eszköz legalább négy évig megkapja a biztonsági frissítéseket azután, hogy utoljára újként kapható volt, ezért ezen a téren semmi gond.


A Signature Edition Colorsoft mérete 5,0 hüvelyk széles, 7,0 hüvelyk magas és 0,3 hüvelyk vastag, így a mérleg 219 grammra billen.

A Colorsoft valószínűleg vonzza majd a grafikus regények és képregények rajongóit, de a vonzalom ezzel még nem ér véget. Az Amazon lehetőséget ad a tartalom több színben való kiemelésére, és a gyűjtemények későbbi színenkénti újralátogatására. Mások kétségkívül értékesnek találják, ha színes borítókat böngészhetnek a könyvtárukban vagy a Kindle áruházban.

A Kindle Colorsoft Signature Edition már előrendelhető, ára 279,99 dollár. A tervek szerint 2024. október 30-án indul.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!