Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0
SumUp POS terminálok

SumUp POS terminálok
Hűségidő, fix költségek és meglepetések nélkül

Fogadj fizetéseket az üzletben vagy útközben, bárhová is vigyen vállalkozásod.
Ügyfeleid minden nagyobb betéti és hitelkártyával fizethetnek chippel,
érintés nélküli (NFC), Google Pay vagy Apple Pay hitelesítési technológiák segítségével.
Nincs havi díj. Nincs fix díj. Nincs szerződéses kötelezettség.
Csak egyetlen tranzakciós díjjal kell számolnod.
A pénzt közvetlenül a saját bankszámládra kapod.
Regisztrálj percek alatt, 100%-ban online. Papírmunka nélkül, szerződéskötés nélkül.

Kategóriák

Otthon, kert, barkács, állattartás
1206400,1277017,1447596
Otthon, kert, barkács, állattartás
Az aqua.hu/ajanlat/sumup az AQUA webáruház 'SumUp' ajánlatába tartozó termékeit bemutató aloldala. Az ajánlat csak webes megrendelés esetén érvényes.

Az oldalon szereplő ajánlatok csak webes megrendelés esetén érvényesek, a feltüntetett egyedi érvényességi idő szerint, vagy a készlet erejéig. Az ajánlatban az aloldalon éppen megjelenő termékek vesznek részt, ezen termékek köre változhat. A termékek készlete korlátozott, ezek forgalmazása kizárólag a készlet erejéig történik. Aloldalunk az éppen aktuális készletszint szerinti fogyasztói árat mutatja, amennyiben új készletbeérkezés történik a fogyasztói árak módosulhatnak.

Egy vásárlás során csak háztartásban használatos mennyiséget lehet megvásárolni. Duplikált rendelés, vagy többlet rendelés esetén, fenntartjuk a jogot, hogy lemondjuk, vagy módosítsuk azokat a rendeléseket, melyek nem tesznek eleget a szabályzatban foglaltaknak. A termékek kosárba helyezése nem tekinthető foglalásnak, a termékek kizárólag a rendelés véglegesítése és visszaigazolása pillanatában kerülnek lefoglalásra.

Más akcióval nem összevonható.

Az AQUA webáruház fenntartja a jogot, hogy az ajánlatot a vásárlók tájékoztatását követően bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse. Az említett esetleges módosításokról a www.aqua.hu oldalon informálódhatsz.A megrendelések kiszállítási dátumával és időpontjával kapcsolatos információkat e-mailben küldjük el a rendelésnél megadott elérhetőségekre.

Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az ajánlati oldalon szereplő termékek árai 27%-os ÁFA-t tartalmaznak. Az esetleges elírásokért felelősséget nem vállalunk, a képek csak illusztrációk, a valóságtól eltérhetnek.

Az AQUA Webáruház Általános Szerződési Feltételei az alábbi oldalon találhatók: https://aqua.hu/aszf.html, míg az Adatkezelési tájékoztatónk elérhető az alábbi linken: https://aqua.hu/adatvedelmi-tajekoztato.html