Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0
Szűrők
...
...

Video Szerver és Rögzítő

A video szerver és rögzítő egy alapvető eszköz a biztonsági kamerarendszerekben, amely lehetővé teszi a felvételek tárolását és azok hozzáférhetőségét. Ezek a modern technológiai megoldások hozzájárulnak az ingatlanok biztonságához és a nyugalom megőrzéséhez.

Rugalmas Tárolás és Felvételkezelés

A video szerver és rögzítő lehetővé teszi a felvételek tárolását a kamerák által rögzített eseményekről. Ezáltal biztosítja, hogy a felvételek mindig elérhetők legyenek a későbbi visszakeresés és elemzés céljából.

Nagy Tárolási Kapacitás és Skálázhatóság

A video szerver és rögzítő nagy tárolási kapacitással rendelkezik, így lehetőség van hosszabb időszakokra visszamenőleges felvételek tárolására. Emellett skálázható megoldásokkal is rendelkezhet, amelyek lehetővé teszik a tárolási kapacitás bővítését az igények növekedésével.

Távoli Hozzáférés és Értesítések

A video szerver és rögzítő lehetővé teszi a távoli hozzáférést és az értesítéseket a mobilalkalmazásokon keresztül. Így bárhol is tartózkodik éppen, könnyedén nyomon követheti az otthona vagy vállalkozása biztonsági kameráinak felvételeit.

Biztonságos és Titkosított Tárolás

A video szerver és rögzítő biztonságos és titkosított tárolást biztosít a felvételek számára, így garantálva azok védelmét a illetéktelen hozzáférés és manipuláció ellen.

Energiahatékony és Költségmegtakarítás

A video szerver és rögzítő energiahatékony és költséghatékony működésű, minimalizálva a felesleges energiafelhasználást és a kiadásokat. Az automatikus üzemmódok és az időzített funkciók segítenek optimalizálni az energiafogyasztást.