Október 23-án szerdán üzleteink és ügyfélszolgálatunk zárva tartanak! Csütörtöktől a megszokott időben várunk titeket!
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0
Szűrők
...
...

Irattálcák és Kiegészítők

Az irattálcák és kiegészítők nélkülözhetetlenek a hatékony irodai rendszerezéshez. Segítségükkel az asztalon lévő dokumentumok, iratok és egyéb papíralapú anyagok rendezettek és könnyen hozzáférhetők maradnak. 

  1. Irattálcák: Az irattálcák különböző méretekben és kialakításokban kaphatók. A leggyakoribb típusok a fiókos irattálcák és a polcos irattálcák. A fiókos irattálcák tökéletesek kisebb dokumentumok rendszerezésére, míg a polcos irattálcák nagyobb mennyiségű irat tárolására alkalmasak.

  2. Papírtartók: Ezek a kiegészítők segítenek a napi használatban lévő papírok rendszerezésében és könnyű hozzáférésében. Különböző méretű és anyagú papírtartók állnak rendelkezésre, például műanyag, fém vagy fa kivitelben.

  3. Levélrendezők: A levélrendezők praktikus megoldást kínálnak a beérkező és kimenő levelek, borítékok rendszerezésére. Segítségükkel könnyedén nyomon követhető a postázandó és megőrzendő levelek helye.

  4. Tolltartók és egyéb asztali kiegészítők: A tolltartók, gemkapocstartók és egyéb asztali kiegészítők rendet tartanak az íróasztalon. Ezek az eszközök segítenek az írószerek és egyéb kis irodai eszközök rendezésében.