Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

Sony Days Gone PS4 játék

Jótállás: Nincs

Rendelhető


13 310 Ft
-
+

Cetelem hitelkártyával csak: 12 380 Ft

A kedvezmény kizárólag bolti átvétel esetén érvényes!
Platform PS4
Kategória Akció
Korhatár 18+

Sony Days Gone PS4 játék

Tulajdonságok:

Motorozz és harcolj egy halálos, járvány utáni Amerikában

Elég ügyes és bátor vagy, hogy túléld az összeomlott világ rémségeit ebben a hatalmas, nyílt világú akció-kalandjátékban?

Bújj az egykor motoros bandákkal nyomuló, volt fejvadász Deacon St. John csizmájába, aki értelmet próbál találni egy pusztuló világban. Kutass át elhagyatott településeket felszerelésért, készíts hasznos tárgyakat és fegyvereket, vagy próbálkozz más túlélőkkel összeállva tisztességes munkával... vagy erőszakosabb módszerekkel megélni a világban.

A globális járvány által megtizedelt emberiséget az elvadult, Freakereknek nevezett lények is fenyegetik, és a legkisebb hiba is az életedbe kerülhet, miközben próbálsz új életet kezdeni a rideg, sivatagos tájon.

  • Káprázatos helyszínek: Az erdőktől és ligetektől a havas síkságokig és sivatagi bazaltmezőkig az amerikai északnyugat egyszerre gyönyörű és halálos. Fedezz fel számtalan hegyet, barlangot, bányát és kisvárost egy vulkánok által évmilliókon át felszabdalt tájon.
  • Brutális találkozások: A kegyetlen bandák és a Freakerek hordái között navigálva ki kell használnod a számos, testre szabható csapda, fegyver és fejleszthető képzettségek lehetőségeit, hogy túlélhess. Ne feledkezz meg a Drifter motorodról sem, ami értékes eszköz egy tágas világban.
  • Folyamatosan változó környezet: Pattanj Deacon megbízható motorjának nyergébe és fedezz fel egy dinamikus világot, amelyet az időjárás, a napszakok és a fokozatosan fejlődő, a környezethez alkalmazkodó Freakerek folyamatosan változtatnak.
  • Lebilincselő történet: Merülj el az elkeseredettség, árulás és megbánás megragadó történetében és kövesd Deacon St. John történetét, aki a reményt keresi súlyos, személyes veszteségei után. Mi tesz minket emberré, ha a mindennapi túlélés a tét?

Deacon St. John

A Days Gone Deacon életének és annak újrakezdésének története. Hősünk mindent elveszített, beleértve az emberségét és az egyetlen nőt akit valaha szeretett.

A játék két évvel ezután játszódik, amikor Deacon élete épp mélyponton van. Zsoldosként és kincsvadászként keresve kenyerét Deacon belül halott, ugyanakkor okot keres az életre, ami tálcán kínálja magát amikor mindenki, akit kedvel veszélybe kerül.


A termék gyártói honlapja

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!

Azonnali megrendelés esetén várhatóan az alábbi időpontokban tudod a terméket átvenni:
Gömb utca Gyors átvétel Bolt nyitás: Május 6.   Részletek
AQUA EXPRESSZ Gyors átvétel Várhatóan átvehető: kedd (05.07)
Karinthy út Gyors átvétel Várhatóan átvehető: kedd (05.07)
Kiszállítás Gyors átvétel Várható kiszállítás
leghamarabb kedd (05.07)
Foxpost csomagpont 990 Ft
Személyes átvétel INGYENES!
Posta Pont Csomagautomata 1190 Ft
Posta Pont átvétel 1190 Ft
Házhozszállítás 1490 Ft
GLS Flex Delivery futárszolgálat 1690 Ft
Nagycsomagos kiszállítás
A termék általános értékelése:

0 (0 értékelés)

5csillag
0
4csillag
0
3csillag
0
2csillag
0
1csillag
0
Cetelem alap hitel Nem elérhető
Cetelem 0% THM hitel Nem elérhető
Cetelem hitelkártyával 12 380 Ft

Ajánlatunk Számodra - Best4You