Válogass karácsonyi ajándékötleteink közül. Mindenkinek van egy jó ajánlatunk! Érdekel
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0
Ország Boltja 2023 Ország Boltja 2023

Asustor DriveStor 4 Pro hálózati adattároló NAS (AS3304T)

Kérem várjon ...

Rendelhető

Jótállás: 3 év
161 490 Ft
-
+

Cetelem hitelkártyával csak: 150 185 Ft

A kedvezmény kizárólag bolti átvétel esetén érvényes!

Kialakítás Asztali
Processzor Realtek RTD1296
Processzormagok száma 4 db
Processzor órajel 1.4 GHz
Belső memória 2 GB
HDD/SSD bővítőhelyek száma 4 db
HDD/SSD csatoló felület SATA-III
RAID Funkció 0,1,5,6,10
RJ-45 LAN portok száma 1 db
LAN Portok sebessége 2.5 Gbps
USB 3.0 3 db

Asustor DriveStor 4 Pro hálózati adattároló NAS (AS3304T)

Tulajdonságok:

Vadonatúj ADM 4.0
Az ADM 4.0 megérkezett, és számos intuitív dizájnváltozást hoz az ADM OS-be. A frissített felhasználói felület új, esztétikailag kellemes sötét üzemmódot hoz, amely segít megkímélni és megőrizni az OLED kijelzőket. Az ADM 4.0 új bejelentkezési oldalt vezet be, amely számos testreszabható elemet, kényelmesebb és könnyebben használható gyorskeresési funkciót és új egyéni témákat tartalmaz. A motorháztető alatt az ADM 4.0 a teljesítmény, a kompatibilitás és a biztonság terén hoz javulást, mivel az OpenSSL új verziója a korábbi verziókban talált sebezhetőségeket javítja, növelve a biztonságot, míg a hatékonysági fejlesztések jobb teljesítményt eredményeznek.

Rózsaarany színezés
A teljesen új rózsaarany logó elegáns és jól megkülönböztethető, lehetővé téve az ASUSTOR NAS modellek könnyű megkülönböztetését.

Realtek Quad-Core CPU és DDR4 RAM
A Drivestor 2 Pro és a Drivestor 4 Pro egy Realtek RTD1296 1,4 GHz-es négymagos 64 bites processzorral van felszerelve. A Drivestor Pro sorozat segítségével átkódolhat, streamelhet és lejátszhat multimédiát 4K-ban, átvihet fájlokat és könnyedén végezhet többfeladatú feladatokat. A Drivestor Pro könnyedén kezeli a multitaskingot a 2 GB DDR4 memória felhasználásával, amely biztosítja, hogy az ASUSTOR NAS-on gyakorlatilag bármilyen feladat zökkenőmentesen elvégezhető legyen.

Hatékony és erőteljes
A Drivestor 2 Pro és 4 Pro az ASUSTOR eddigi legértékesebb eszközei. A 10 bites 4K H.265 médiát hardveres dekódolással könnyedén átkódolja, ami hihetetlenül sima videolejátszást tesz lehetővé a LooksGoodban.

Média mód
A Drivestor 2 Pro és 4 Pro 2 GB memóriával rendelkezik. A Media Mode egy új funkció, amely hatékonyan tartalékol 512 MB RAM-ot a multimédiás feladatokhoz, mivel számos feladat nagy mennyiségű RAM-ot igényel. A multimédiához dedikált RAM segítségével a videolejátszás zökkenőmentes marad, és nem szakítják meg más feladatok.

2,5-Gigabit Ethernet - Dupla sebességű
A Drivestor 4 Pro annak ellenére, hogy rendkívül kedvező árú, 2,5 Gigabit Ethernet-et tartalmaz, és több mint kétszeresére növeli a hasonló Gigabit-osztályú eszközök teljesítményét.

Ingyenes exFAT
Az exFAT mostantól ingyenesen támogatott az ADM 4.0-ban a Microsoft irányelvváltozása miatt.

Ultra-csendes működés
Az AS33 sorozatú eszközök a rendszer készenléti állapotában mindössze 19 decibeles zajt produkálnak, ami egy gombostű leesésének szinte hallhatatlan hangjával egyenértékű. A rendszer működése során mindössze 32 decibel zaj keletkezik, ami egy csendes könyvtár halk hangjának felel meg, így az AS33 sorozatú készülékek zökkenőmentesen és kényelmesen illeszkednek bármilyen lakókörnyezetbe.

24/7 megbízhatóság és tartósság
Minden ASUSTOR NAS-t 24/7 használatra terveztek és alkalmasak. Az ASUSTOR NAS eszközök szigorú teszteknek is alávetették, például ejtési és égési teszteknek, hogy teszteljék a szélsőséges körülmények közötti tartósságot. Az érzékeny alkatrészekhez hűtőbordákat adtak a hő elvezetése érdekében, ami segít fenntartani az eszköz hosszú élettartamát.

Átfogó biztonsági mentési megoldások
Az ASUSTOR átfogó biztonsági mentési megoldása több mint tizenkét mentési lehetőséget kínál, többek között az Amazon S3, a Dropbox, a Google Drive és a OneDrive mellett. Az ASUSTOR Backup Plan for Windows, valamint a Time Machine for macOS egyszerű biztonsági mentést biztosít asztali számítógépek és laptopok számára.

Korlátlan kapacitásbővítés
A MyArchive hidegtárolási technológia a NAS merevlemezeket cserélhető tároló archív meghajtóvá alakítja. Helyezzen be egy MyArchive merevlemezt közvetlenül a NAS-on belüli szabad rekeszbe, hogy könnyedén hozzáférjen, biztonsági másolatot készítsen és megosszon több terabájtnyi tartalmat.

Web Center
Könnyedén létrehozhat egy weboldalt a Web Center segítségével. Telepítse az Apache vagy az Nginx vagy szinte bármilyen más webkiszolgáló implementációt, és adjon hozzá több webhelyportált a könnyen használható webkiszolgálóhoz.

Védelem a Ransomware ellen
A Drivestor Pro az ADM legfrissebb verziójával rendelkezik, amely segít megvédeni a zsarolóvírus-támadások ellen. A Snapshot Center lehetővé teszi pillanatképek hatékony létrehozását az iSCSI kötetek védelme és az elveszett adatok egyszerű visszaállítása érdekében. A Drivestor Pro további biztonsági funkciói közé tartozik az egy vagy több helyettesítő rendszergazdai fiók létrehozásának lehetősége, az ADM Defender által készített tűzfal, amely feketelistákat és fehérlistákat tartalmaz, az alapértelmezett portok módosításának lehetősége, az SSH és a Terminál letiltása a távoli támadások megelőzése érdekében. A MyArchive hidegtároló merevlemez biztonsága AES 256 bites titkosítás bevezetésével is növelhető.

Photo Gallery 3 + AiFoto 3
A teljesen új Photo Gallery 3 és AiFoto 3 megújult, és számos új funkciót kínál a következőkhöz: a fényképek szervezését minden eddiginél egyszerűbbé teszi. A Photo Gallery 3 új funkciói többek között a következők az egyéni mappaválasztás, az idővonalak, az intelligens albumok és az új fotómódok. Könnyedén felnagyíthatja a fényképeket akár kétszeresére, zeneszámok lejátszása diavetítéseken, teljesítményjavítások és testreszabott megosztási linkek. még jobb fotómegjelenítési és megosztási élményt nyújtanak.

Cloud Backup Center
A Cloud Backup Center támogatja a különböző üzleti felhőszolgáltatásokat, többek között az Amazon S3, Backblaze B2, Baidu Cloud, IBM Cloud, Rackspace Cloud Files, Microsoft Azure Blob Storage , Alibaba Cloud, SFTP és WebDAV. Ellenőrizze adatait azonnali és ütemezett biztonsági mentésekkel, valamint a Cloud Backup Center használatával hibrid felhőt hozhat létre, amely online és offline tartja adatait, így adatai védettek maradnak.

DataSync Center
A DataSync Center több felhőszolgáltatást egyesít egyetlen alkalmazásban. A DataSync Center többek között a Google Drive, a Dropbox, a OneDrive és a Yandex szolgáltatásait tartalmazza, és támogatja a többfeladatos munkavégzést, valamint a több fiókot. Ellenőrizze adatait azonnali és ütemezett biztonsági mentésekkel, valamint a Cloud Backup Center használatával hibrid felhőt hozhat létre, amely online és offline is megőrizheti adatait, így adatai védettek maradnak.

A végső otthoni multimédiaközpont létrehozása
Élvezze az ASUSTOR NAS segítségével az igény szerinti digitális szórakoztatást. Az ASUSTOR's App Central segítségével további multimédia szerver alkalmazásokat telepíthet, mint például az UPnP Media Server és az OwnTone, így a NAS képes multimédiás tartalmak streamelésére számítógépekre, TV-készülékekre és mobil eszközökre.

Mobil alkalmazások
Az ASUSTOR exkluzív EZ Connect technológiája lehetővé teszi, hogy mobil eszközével bárhonnan csatlakozhasson NAS-ához, hogy hozzáférhessen fájljaihoz és megoszthassa azokat. Az ASUSTOR mobilalkalmazások jelszavas zárfunkciókat biztosítanak a magánélet és az adatok védelme érdekében. A még nagyobb biztonság érdekében HTTPS-kapcsolatokat is igénybe vehet.

Átfogó felügyeleti rendszer
Az ASUSTOR NAS optimális megbízhatóságot biztosít az otthoni és kisvállalati felhasználók számára, akik felügyeleti rendszert szeretnének létrehozni. Négy ingyenes kameracsatornát kínál, így rendkívül költséghatékony felügyeleti megoldást jelent azok számára, akik meg akarják védeni otthonukat vagy kisvállalkozásukat. Az ASUSTOR minden egyes NAS-nak biztosítja a több kamerával való bővítés lehetőségét a nagyobb igényekkel rendelkezők számára. Akár 25 kameracsatorna is megvásárolható a kamera licencek révén. A Surveillance Center és a hozzá tartozó AiSecure mobilalkalmazás telepítése után streamelje az élő felügyeleti képeket gyakorlatilag bármilyen internetkapcsolattal rendelkező Android vagy iOS okostelefonra, hogy bárhonnan, akár bentről, akár kintről szemmel tarthassa legértékesebb eszközeit.

App Central
Engedje szabadjára az ASUSTOR NAS-ban rejlő korlátlan lehetőségeket. A minden ASUSTOR NAS eszközzel előre telepített alkalmazások csak a kezdet. Kényelmesen böngészhet és letölthet minden olyan alkalmazást, amely felkeltette érdeklődését az App Centralból. Akár az üzleti élet, akár a webhelykészítés vagy akár a digitális otthoni szórakoztatás iránt érdeklődik, az App Central gondoskodik az Ön számára. A több mint 200 egyedi alkalmazással az App Central az alkalmazások határtalan választékát kínálja, amelyre szüksége van digitális életstílusa igényeinek kielégítéséhez. Fedezze fel az ASUSTOR NAS-eszközökben rejlő korlátlan lehetőségeket, miközben személyre szabott NAS-eszközt hoz létre magának.

Műszaki adatok

CPU:

 • CPU Modell: Realtek RTD1296
 • CPU architektúra: ARM64 64-bit
 • CPU frekvencia: Quad-Core 1.4GHz

Memória:

 • Memória: 2GB DDR4
 • Memória Bővíthető akár: nem bővíthető
 • Flash memória: 8GB eMMC

Tárolás:

 • Meghajtórekeszek: 4
 • Kompatibilis meghajtó típus: 3.5" SATA HDD, 2.5" SATA HDD, 2.5" SATA SSD
 • Maximális meghajtóhelyek bővítő egységgel: 16

Külső portok:

 • Bővítés: 3x USB 3.2 Gen 1
 • Hálózat: 1x 2.5 Gigabit Ethernet (2.5G / 1G / 100M)
 • HDMI kimenet: N / A

Egyéb:

 • Rendszerventilátor: 1x 120mm
 • Tápegység / adapter: 90W x1
 • Bemeneti tápfeszültség: 100V to 240V AC
 • Minősítés: FCC, CE, VCCI, BSMI, C-TICK, KCC, BIS, CCC
 • Energiafogyasztás: 23.1W (Működés) 10.1W (Lemez hibernálás);

Méret és tömeg:

 • Méret: 170(H) x 174(W) x 230(D) mm
 • Tömeg: 2.2 kg / 4.85 lbs

A termék gyártói honlapja

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!

Azonnali megrendelés esetén várhatóan az alábbi időpontokban tudod a terméket átvenni:
Váci út Gyors átvétel Várhatóan átvehető: kedd (12.12)
AQUA EXPRESSZ Gyors átvétel Várhatóan átvehető: kedd (12.12)
Karinthy út Gyors átvétel Várhatóan átvehető: kedd (12.12)
Kiszállítás Gyors átvétel Várható kiszállítás
leghamarabb hétfő (12.11)
Foxpost csomagpont 990 Ft
Személyes átvétel INGYENES!
Aznapi kiszállítás Budapest területén
Posta Pont Csomagautomata
Posta Pont átvétel 1190 Ft
Házhozszállítás 1490 Ft
GLS Flex Delivery futárszolgálat 1690 Ft
Nagycsomagos kiszállítás
A termék általános értékelése:

0 (0 értékelés)

5csillag
0
4csillag
0
3csillag
0
2csillag
0
1csillag
0
Cetelem alap hitel Kalkulátor
Cetelem 0% THM hitel Nem elérhető
Cetelem hitelkártyával 150 185 Ft

Ajánlatunk Számodra - Best4You