Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

Logitech POP Keys vezeték nélküli US billentyűzet Heartbreaker - rózsaszín-bordó (920-010737)

Jótállás: 2 év

Rendelhető


41 990 Ft
-
+

Cetelem hitelkártyával csak: 39 050 Ft

A kedvezmény kizárólag bolti átvétel esetén érvényes!
Csatlakozó típusa Logi Bolt USB-vevőegység
Nyelv angol
Multimédia gombok igen

Logitech POP Keys vezeték nélküli US billentyűzet Heartbreaker - rózsaszín-bordó (920-010737)

Tulajdonságok:

A feltűnő személyiség.
A POP Keys billentyűzettel a és POP Mouse egérrel egyénisége kibontakozhat az íróasztalán, és még azon túl is. Esztétikus kifejezések sorából választhat, személyre szabhatja a hangulatjelet és hallathatja valódi énjét.

Álmodozós nyári ejtőzés.
A menta, a lila, a fehér és a napsárga kombinációja egy cukorkaszerű színkavalkádban, egy csipetnyi friss mojitóval. Lazítson az álmodozós POP Keys billentyűzettel és POP Mouse egérrel.

Érzések egy érintésre.
Boldog? Mérges? Szerelmes? A POP Keys billentyűzetnek nyolc cserélhető hangulatjel-billentyűsapkája van, amelyeket egyszerűen cserélgethet a hangulatának megfelelően. Ráadásul a hangulatjel menü billentyűjének vagy a POP Mouse felső gombjának egyetlen érintésével megnyílik a barátaival folytatott csevegésekben használható hangulatjelek* teljes választéka. A billentyűket és az egér gombját hozzárendelheti bármelyik létező hangulatjelhez vagy gyorsbillentyűhöz – csak töltse le a Logitech szoftvert, és már indulhat is a játék.  *A hangulatjel és a szoftver jelenleg csak Windows és macOS rendszeren támogatottak.

Régies hangulat. Új funkciók.
Régimódi és roppant élvezetes. Próbálja ki a már-már függőséget okozó gépelést az írógép stílusú mechanikus billentyűkön. Érezze, ahogy ujjai a billentyűkön ugrálnak, és hallgassa, ahogy a mechanikus kapcsolók minden egyes megnyomáskor kattognak és csattognak. Ne hagyja azonban megtéveszteni magát a retró megjelenés miatt: 12 új gyorsbillentyű biztosítja a POP Keys billentyűzeten, amire napjainkban valóban szüksége van – segítve képernyőmetszetek készítését, hang átalakítását szöveggé és a mikrofon elnémítását a hosszú telefonos munkamegbeszéléseken. (A Windows és macOS rendszerhez a logitech.com/pop-download weblapon elérhető Logitech szoftver szükséges hozzá)

Több eszköz. Több platformra.
Csatlakoztassa a POP Keys billentyűzetet és a POP Mouse egeret a számítógéphez, laptophoz vagy táblagéphez a Bluetooth® vezeték nélküli technológia használatával. Alternatív megoldásként a két eszközt a POP Keys dobozában található Logi Bolt USB vevőegységgel is csatlakoztathatja. Mind a billentyűzet, mind az egér kompatibilis a Windows®, a macOS, az iPadOS és a Chrome OS rendszerrel. (A hangulatjel és a szoftver jelenleg csak Windows és macOS rendszeren támogatott.)

Váltogasson a képernyők között.
A POP Keys Easy-Switch technológiájával egyszerre több eszközön is lehet kreatív, hiszen egy érintéssel tud az eszközök között ide-oda ugrani és gépelni. Engedélyezheti a Flow szoftvert is, .így a POP Mouse egérrel gond nélkül válthat a számítógép és a laptop között, egy egyszerű másolással és beillesztéssel átvíve a szöveget, képeket és fájlokat. (A szoftver jelenleg csak Windows és macOS rendszeren támogatott)

Kis méretű és kényelmes.
Az összes szükséges billentyű egy helytakarékos keretben. A POP Keys kompakt kivitelének köszönhetően a POP Mouse egeret közelebb helyezheti, hogy ne kelljen annyira kinyújtania a kezét, és jobb testtartásban dolgozhasson. Ráadásul a bemélyített billentyűk az ujjbegyek formájához igazodnak a kényelmes és gördülékeny gépelésért.

Hosszú távra az öné.
A POP Keys – a Logitech nevéhez illően – tartós használatra készült. A három éves üzemidőnek és az akár 50 millió leütést is kibíró billentyűknek köszönhetően (ami rengeteg) kedvére alkothat, cseveghet és inspirálhat. Eközben a POP Mouse üzemideje akár két évig is lehetővé teszi a lendületes önkifejezést. (Az üzemidő a felhasználótól és a használati körülményektől függően változhat)

  • Billentyűzet: Mechanikus kapcsolók (barna, tapintható)
  • Csatlakozás típusa: Bluetooth Low Energy technológia (5.1), Logi Bolt vezeték nélküli USB-vevőegység
  • Vezeték nélküli hatótávolság: 10 m vezeték nélküli hatótávolság (A vezeték nélküli hatótávolság az üzemi környezettől és a számítógép beállításaitól függően változhat)
  • Elem: 2 db AAA méretű elem Üzemidő: 36 hónap (Az üzemidő a felhasználótól és a használati körülményektől függően változhat)
  • Jelzőfények (LED): Elem LED, 3 Bluetooth-csatorna LED, Caps Lock LED
  • Speciális billentyűk: 12 FN gyorsbillentyű, például a Médiavezérlő billentyűk, a Hang átalakítása szöveggé, a Mikrofon lenémítása vagy a Képernyőmetszet (A Logitech szoftver szükséges hozzá, amely Windows és macOS rendszerre is letölthető a logitech.com/pop-download weboldalról. A diktálást a Windows® és macOS rendszer biztosítja, és jelenleg csak egyes nyelveken és földrajzi régiókban érhetők el. További információk: logitech.com/support/OSdictation)
  • 3 csatornás Easy-Switch™
  • 4 cserélhető emoji gyorsbillentyű (+4 további emoji billentyű a csomagban), 1 emoji menübillentyű

Szoftveres támogatás:

  • Logitech Options Windows 10 vagy újabb rendszerhez
  • Logitech Options macOS 10.8 vagy újabb rendszerhez
  • Logitech Flow

Méret:

  • Magasság: 35,4 mm
  • Szélesség: 138,47 mm
  • Mélység: 321,2 mm
  • Tömeg (akkumulátorokkal): 779 g

A csomag tartalma:

  • Billentyűzet
  • 2 db AAA méretű elem (gyárilag behelyezve)
  • Logi Bolt USB-s vevőegység
  • 4 extra billentyűsapka
  • Felhasználói útmutató

A termék gyártói honlapja

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!

Azonnali megrendelés esetén várhatóan az alábbi időpontokban tudod a terméket átvenni:
Gömb utca Gyors átvétel Bolt nyitás: Május 6.   Részletek
AQUA EXPRESSZ Gyors átvétel Várhatóan átvehető: péntek (05.10)
Karinthy út Gyors átvétel Várhatóan átvehető: péntek (05.10)
Kiszállítás Gyors átvétel Várható kiszállítás
leghamarabb hétfő (05.13)
Foxpost csomagpont 990 Ft
Személyes átvétel INGYENES!
Posta Pont Csomagautomata 1190 Ft
Posta Pont átvétel 1190 Ft
Házhozszállítás 1490 Ft
GLS Flex Delivery futárszolgálat 1690 Ft
Nagycsomagos kiszállítás
A termék általános értékelése:

0 (0 értékelés)

5csillag
0
4csillag
0
3csillag
0
2csillag
0
1csillag
0
Cetelem alap hitel Nem elérhető
Cetelem 0% THM hitel Nem elérhető
Cetelem hitelkártyával 39 050 Ft

Ajánlatunk Számodra - Best4You