Húsvéti nyitvatartás Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

Logitech G Pro (HERO) gaming egér USB (910-005440)

Jótállás: 2 év
Villámár
Elkelt: 0 db
Akciós áron elérhető: 10 db
Az ajánlat érvényes még:
0
Nap
0
Óra
0
Perc
0
Mp

15 990 Ft
-
+

Cetelem hitelkártyával csak: 14 870 Ft

A kedvezmény kizárólag bolti átvétel esetén érvényes!
Csatlakozó típusa USB
Gombok száma 6 db
Letapogatás Optikai
Érzékelő maximális felbontás 25600 DPI

Logitech G Pro (HERO) gaming egér USB (910-005440)

Tulajdonságok:  

Egyetlen cél.
Az e-sportok világában győzelem nem métereken vagy másodperceken, hanem millimétereken és ezredmásodperceken múlik. Amikor a tétek az eget verdesik, egy egyszerű pöccintéstől vagy kattintástól függhet, hogy 5 ezer vagy 500 ezer dollárral tér haza. Ezért alkotta meg a Logitech G a PRO egeret. A legmodernebb játékhoz tervezett szenzornak számító HERO érzékelővel kibővített egér egyformán képes a győzelemhez szükséges hihetetlen sebességre és pontosságra.

HERO 16K érzékelő.
A HERO 25K az általunk tervezett legpontosabb érzékelő játékokhoz: pontossága a következő generációhoz méltó, felépítését pedig az alapoktól kezdtük. A HERO 25K tudása a következőket takarja: több mint 400 IPS, 100—25,600 DPI, valamint nulla simítás, szűrés vagy gyorsítás a teljes DPI-tartományban. A HERO 25K versenyszintű pontosságot és páratlanul egységes reakcióidőt biztosít. Szabja személyre és hangolja a megfelelő értékekre DPI-beállításait a Logitech G HUB segítségével!

Klasszikus, az  E-sportokhoz tervezett forma.
A PRO egeret a Logitech G100 és G100s klasszikus vonalvezetése és egyszerű vázfelépítése ihlette: ezeket az egereket a versenyekről ismert legjobb e-sportolók tették híressé. Az egységes teljesítmény és a kényelem nélkülözhetetlen a jó szerepléshez. A PRO egérrel mindkettő az Öné.

Mechanikus gombfeszítő rendszer.
A Logitech G PRO játékhoz tervezett egér mechanikus, fémrugós feszítőrendszere a gomboknál egységesebbé teszi a jobb/bal egérgombok válaszadását, és segít csökkenteni a kattintáshoz szükséges erőt. Az eredmény egy megbízható és tiszta kattintási teljesítmény, melyre komoly versenyhelyzetben is számíthat.

Kábel E-sportokhoz.
A profi játékosok és e-sportban érdekelt csapatok visszajelzéseit figyelembe véve a PRO egérhez könnyebb, rugalmasabb, PVC-mentes kábel készült.

6 programozható gomb.
A Logitech G PRO játékhoz tervezett egeret azonnal használhatja a gyári gombbeállításokkal, de a Logitech Gaming Software (LGS) segítségével a saját igényinek megfelelően személyre is szabhatja. Mind a hat gombján beállíthatja, hogy például játékbeli parancsokat indíthasson velük.

Lightsync RGB.
A PRO egeret kb. 16,8 millió színnel szabhatja testre, így tökéletesen alkalmas arra, hogy viselje csapatai színeit, személyre szabja beállításait, vagy összehangolja a Logitech G más termékeivel. A LIGHTSYNC emellett a következő funkciókkal is rendelkezik: a játékbeli eseményekre reagáló játékvezérelt fényhatások, hangvizualizáció, képernyőszín-mintavételezés, és még sorolhatnánk. Programozd bele mindet az LGS segítségével!

Belső memóriában tárolt 5 profil.
A többféle programozható memóriaprofilnak köszönhetően a profik az LGS segítségével többféle beállításkészletet is közvetlenül a PRO egérre menthetnek. Felejtsd el az egyedi szoftverek telepítését és beállításaid újrakonfigurálását a versenyeken használt rendszereken! Inkább merülj el a játékban.

Tartós teljesítmény.
A Logitech 30 évnyi mérnöki, gyártói és tesztelői tapasztalatával készült PRO egér úgy készült, hogy mind a profik szigorú gyakorlási követelményeinek, mind a megerőltető versenyszezon előírásainak megfeleljen. A PRO egér felületére tartós, jó fogást adó bevonat került. Talpa a tesztelés során több mint 250 km-nyi használatnak is ellenállt. A bal és a jobb egérgomb több mint 50 millió kattintásra képes: ez annyi, mint ha öt éven át mindennap napi 10 órán át gyakorolna vele.

  • Méret: 116,6 x 62,15 x 38,2 mm
  • Tömeg: 85 g (csak az egér)
  • Kábelhossz: 2,10 m

Mozgáskövetés:

  • Érzékelő: HERO™ 25K
  • Felbontás: 100—25 600 DPI
  • Nulla simítás/gyorsítás/szűrés
  • Max. gyorsulás: > 40 G
  • Max. sebesség: > 400 IPS

A termék gyártói honlapja

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!

Foxpost csomagpont 990 Ft
Személyes átvétel INGYENES!
Posta Pont Csomagautomata 1190 Ft
Posta Pont átvétel 1190 Ft
Házhozszállítás 1490 Ft
GLS Flex Delivery futárszolgálat 1690 Ft
Nagycsomagos kiszállítás
A termék általános értékelése:

5 (3 értékelés)

5csillag
3
4csillag
0
3csillag
0
2csillag
0
1csillag
0
Cetelem alap hitel Nem elérhető
Cetelem 0% THM hitel Nem elérhető
Cetelem hitelkártyával 14 870 Ft

Ajánlatunk Számodra - Best4You