Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

MáJ

30

0 hozzászólás

Végre megmutatta magát a Spider-Man 2

Ráadásul mindjárt egy 10 perces trailerben, de Kraven is kapott egy saját videót!

 

A rajongók régóta várják már, hogy megnézhessék, milyen lesz az Insomniac Games következő játéka, a Spider-Man 2. A várakozás a napokban véget ért, amikor egy tízperces játékmenet-bemutató került fel a világhálóra. És a játék ez alapján nem fog csalódást okozni, sőt.
 


A játékban Peter Parker és Miles Morales Pókembere felett is átvehetjük majd az irányítást. A duó együtt száll szembe Kravennel és csatlósaival, hogy megvédjék tőlük Dr. Connorst, aki ugyebár gyíkemberré változtatta magát. Persze rajtuk kívül még számos más ikonikus karakter is felbukkanhat majd a kalandok során.

 

A trailerben Peter Parkert már a szimbiótával együtt láthatjuk, amely nem csak az erejét és képességeit növeli a sokszorosukra, de az agresszivitását is. Könyörtelenül bánik el az ellenségeivel. A videóban az is kiderül, hogy új helyszínként megjelenik Queens is a játékban. A két karakter között pedig egy szempillantás alatt fog váltani a játék.
 


A játék rengeteg újdonsággal kecsegtet mindkét karakter részéről, lesznek új kombók, támadások, kütyük és képességek is. Mindezt még szebb grafikával és még izgalmasabb történettel. Azt viszont továbbra sem tudni, hogy pontosan mikor jelenhet meg a játék, csak az biztos, hogy valamikor ősszel jön PlayStation 5-re.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!