Fedezz fel új világot az AQUA mobilalkalmazásával. Ingyenes FOXPOST kiszállítás az applikációt használóknak! ÉRDEKEL
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

JAN

18

0 hozzászólás

TV méretű 4K-s monitort mutatott az ASUS

Az ASUS ROG Swift PG32UQ 2.1-es HDMI csatlakozóval érkezik, vagyis tökéletes választás lehet akár az új konzolokhoz is.


A CES-en mutatta be új, TV méretű monitorját az ASUS, amely tudásával ideális választás lehet játékra akár az új konzolok mellé is. Az ASUS ROG Swift PG32UQ-t épp így is hirdeti a gyártó.

 

A monitor, ahogy az a nevéből is kitalálható, 32 hüvelykes, vagyis 81 cm-es képátlóval rendelkezik, amivel a monitorok piacán igazi gigásznak számít. Persze nem az első fecske, hiszen az elmúlt években egyre több gyártó látta meg a fantáziát a hatalmas monitorokban.

 

Az ASUS terméke 4K-s felbontást kínál, amit akár 144Hz-es képfrissítéssel és 1 ms-os válaszidővel képes meghajtani. Az IPS panel 600 cd/m2 fénysűrűséget tud, a monitor természetesen támogatja az AMD FreeSync Premium szolgáltatását is, de az Nvidia G-Sync támogatása sem okoz gondot.
 


Ami igazán vonzóvá teheti az eszközt a játékosok szemében, az ezúttal a hátlapon keresendő. A monitort ugyanis immár HDMI 2.1 csatlakozóval szerelik fel, amely tökéletesen alkalmassá teszi 4K-s tartalmak gyors megjelenítésére. Így már a PlayStation 5-höz és az Xbox Series X-hez is tökéletes választás lehet. Portok terén egyébként egy 1.4-es DisplayPort és a jack csatlakozó sem hiányzik.

 

Az ASUS egyelőre nem fedte fel, hogy mikor és milyen árcédulával tervezi piacra dobni az újdonságot. De abban biztosak lehetünk, hogy nem lesz olcsó mulatság.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!