Fedezz fel új világot az AQUA mobilalkalmazásával. Ingyenes FOXPOST kiszállítás az applikációt használóknak! ÉRDEKEL
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

MáJ

22

0 hozzászólás

Trailerben kapott dátumot a Jagged Alliance 3

Július közepén jelenik meg a régóta várt taktikai-stratégiai játék.

 

A Jagged Alliance szériát egy napon szokás említeni az XCOM-játékokkal, mint a körökre osztott taktikai játékok műfajának úttörőjét. A franchise két számozott epizódot és több gyengén sikerült feltámasztási kísérletet kapott, mire most eljutottunk odáig, hogy már a Jagged Alliance 3 premierjére készülhetünk.

 

A játékban egy fiktív afrikai ország, Gran Chien területén játszódik, amelyben egy paramilitáris szervezet, a Legion elrabolta a frissen megválasztott elnököt. A lánya ezért felkeresi a mi szervezetünket, hogy gondosan összeválogatott zsoldosokból álló csapatunkkal mentsük meg az apját és számoljunk le végleg a Legionnel.
 


A játékmenet elsősorban körökre osztott csatákra épít, amelyek során a mi zsoldosaink csapnak össze a Legion katonáival. Minden zsoldos egyedi háttérrel, személyiséggel és képességekkel rendelkezik, így más-más küldetésben lehetnek igazán hasznosak. A fejlesztők azt ígérik, hogy a harcrendszer nem támaszkodik majd a műfajra jellemző chance to hit rendszerre, helyette valóságosabb módon kezeli majd a találatokat.

 

A Jagged Alliance 3 kizárólag PC-re készül. A játék legutóbbi előzetese nem csak a játékmenetbe nyújt újabb betekintést, de a végére az is kiderül, hogy pontosan mikor jelenik majd meg. Erre már nem is kell túl sokat várnunk, ugyanis a premier július 14-én lesz esedékes.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!