0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

SZEPT

10

0 hozzászólás

T-alakú kétkijelzős telefont villant az LG

Az LG Wing kétségkívül az egyik legkülönlegesebb designnal érkező okostelefon lehet.


Míg a többség a hagyományos megoldásokra szavaz, akadnak néhányan, akik már a hajlítható kijelzőben látják a jövőt. És még kevesebben vannak azok, akik valami egészen más, egyedi ötletet próbálnak meg megvalósítani. Ilyen az LG is, amely hamarosan bemutatja az LG Wing okostelefont.

 

Mivel a hivatalos bemutatóra a tervek szerint szeptember 14-én kerül majd sor, így egyelőre kevés technikai paraméter ismert a készülékkel kapcsolatban. Ami viszont igen, az kétségkívül egy egyedi koncepciót takar. A Wing ugyanis két kijelzővel érkezik, ám ezek alapesetben takarják egymást.

 

Ahhoz, hogy a második kijelzőt is megpillanthassuk, előbb az elsőt el kell forgatnunk 90 fokban. Így végül egy T-alakú készüléket kapunk, amelynek fő képernyője vízszintes állásba került, alatta pedig egy kisebb, másodlagos kijelzőt kapunk.
 


A hírek szerint az elsődleges képernyő 6,8 hüvelykes, míg a mögötte lapuló másodlagos nagyjából 4 hüvelykes lehet. És, hogy mire lehet majd T-alakban használni a készüléket? A virtuális billentyűzet vagy más vezérlőelemek kerülhetnek a másodlagos képernyőre, így az elsőn csak a fogyasztandó tartalmak jelennek meg. De akár navigáció használata közben is hasznos kiegészítő lehet a másodlagos képernyő, ahol így más alkalmazások is figyelemmel kísérhetők.

 

Mindennek azonban a hírek szerint elég borsos ára lesz, ugyanis az LG nagyjából 1000 dollárt kérhet el a készülékért. Biztos információink mindenesetre szeptember 14. után lesznek.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!