FEJLESZTŐI OLDAL!! TESZT ADATBÁZIST HASZNÁLJA!
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

MáJ

10

0 hozzászólás

Szuperokos Oral-B elektromos fogkefék a tökéletesen fehér fogakért

Közismert tény, hogy a manuális fogmosás közel sem elég hatékony ahhoz, hogy megóvja a fogainkat egy sor olyan problémától, mint amit például a fogkövesedés jelent. Szintén gondot okoz a nehezen elérhető területek tisztítása, a rossz fogmosási technika megtanulása és használata is. Azonban az Oral-B új elektromos fogkeféjének, a Genius 10000N-nek köszönhetően ezek a gondok egytől egyig kiküszöbölhetők.

A doboz kibontásakor először a fogkefével találjuk szembe magunkat. A készülék érkezhet fehér, fekete, rózsaarany színekben, vagy akár az orchidea színeiben is pompázhat. Emellett kapunk mellé egy Sensi Ultrathin fejet és három pótfejet is, amelyek mind-mind más tulajdonsággal rendelkeznek. A Sensi Ultrathin fej az érzékeny ínnyel rendelkezőknek lett tervezve, a szupervékony, 0,01 mm vastag sörték nem sértik fel a szájszövetet; a 3D White fej a fogfelületi elszíneződések gyengéd, de hatékony eltávolítását segíti elő egy különleges polírozó-kehely segítségével; a CrossAction fej pedig a maga 16 fokos sörtedőlés-szögével a lehető legmélyebben behatol a fogközökbe, hogy a lepedék legutolsó nyomait is eltüntesse. Ezek a fejek a mérések alapján akár 100%-kal több lepedéket távolítanak el a fogakról, mint a manuális Oral-B fogkefék. A készülékhez természetesen utazótok és prémium pótfej-tartó is jár, valamint egy, a telefont töltő okostelefon-tartó is található a dobozban.


 
A Braun elektromos motorjának és az elképesztően erős lithium-ion akkumulátornak köszönhetően a fogkefe egy töltéssel akár két héten keresztül is üzemképes marad. A nyomásérzékelő funkció segít megtalálni azt a pontot, amin az eszköz a leghatékonyabban tud dolgozni, túlnyomás esetén például lassul a motor, hogy ne sértse fel az ínyszövetet. Ugyanez a helyzet akkor is, ha egy helyet a szükségesnél jóval tovább mosunk, ezzel jelzi a készülék, hogy ideje tovább haladni.
 
Ha összekötjük a fogkefét a telefonos Oral-B alkalmazással, akkor további hasznos információkhoz juthatunk. Az eszközben egy pozíciófigyelő funkció is helyet kapott, így akár a fogmosás közben is meg tudjuk nézni a telefonunkon, hogy mely részeket nem mostuk meg eléggé, vagy esetleg hol nyomtuk rá a fogakra túl nagy erővel a fogkefét. Az app így segít a helyes fogmosási rutin kialakításában.


 
Az eszköz összesen hatféle fogmosási beállításon tud működni, ezek közül a fehérítési funkcióval akár már az első fogmosás után látható eredményt lehet elérni úgy, hogy közben kíméletesen tisztít, hiszen a GumGuard funkció és a 360 SmartRing gyűrű folyamatosan figyeli a folyamatot és azonnal értesít minket, ha változtatni kell a technikánkon.
 
Ha ez mind nem lenne elég, a készülékhez bármikor vásárolható további három pótfej speciális tulajdonságokkal: a FlossAction, a TriZone és az OrthoCare fejek további lehetőségeket biztosítanak a tökéletes higiéniára. Egy fej átlagosan három hónapig tart ki, erre maga a fogkefefej is emlékeztet, hiszen a speciális sörtefestése három hónap után jelentősen megfakul. Emellett telefonos applikációnk is észben tartja helyettünk a csere időpontját, ezzel időben emlékeztetve minket az újabb cserére. Elmondhatjuk, hogy a fogkefével így élvezetté válik a fogmosás, hiszen ez az intelligens eszköz folyamatosan figyel, hogy a lehető legtökéletesebb eredményt érhessük el a fogaink megóvása érdekében.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!