0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

SZEPT

15

0 hozzászólás

Szélesebes monitort mutatott az Alienware

A 25 Gaming Monitor nem kevesebb, mint 360Hz-es képfrissítési sebességgel kecsegtet.


Az elmúlt pár évben eljutottunk oda, hogy a gamer monitorok piacán a 144 Hz már nem vívmánynak, hanem alapvetésnek számít. De ma már ott tartunk, hogy a 240 Hz-től is egyre kevesebben esnek hanyatt. Az Alienware – nem elsőként – úgy érezte, ideje ismét emelni a tétet.

 

Az Alienware 25 Gaming Monitor éppen ezért elsősorban képfrissítési sebességével fogja felhívni magára a figyelmet. Az IPS panel ugyanis 360Hz-en ketyeg, vagyis másodpercenként ennyiszer frissül a vetített kép. Ehhez 25 hüvelykes képátló és 1920*1080 pixeles felbontás jár. Ehhez természetesen jár az Nvidia G-Sync technológiája is.
 


Az Alienware nem az első, aki ilyen sebességet kínáló monitorral rukkol elő, hiszen már ketten is megelőzték ebben. A piacon elsőként az ASUS, majd nem sokkal utána az Acer is bemutatta a maga 360 Hz-es készülékét.

 

Arról egyelőre nincs hír, hogy az Alienware mikor tervezi a boltok polcaira pakolni az újdonságot, ahogy arról sem, hogy mindezért mennyit kell majd kicsengetni a kaszáknál. De egy ilyen technológia aligha célozhatja meg az alsó-közép kategóriát.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!