Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

JAN

13

0 hozzászólás

Sokat késik a tavaszra várt STALKER 2

A fejlesztőknek még hónapokra van szüksége az utolsó simítások elvégzéséhez.

 

Az ukrán székhelyű GSC Game World stúdió annak idején egy remek stratégiai sorozattal, a Cossacks játékokkal hívta fel magára a figyelmet, még a 2000-es évek első felében. Aztán nagyon hosszú huzavona után elkészült a korszak nagy, de igazán soha be nem váltott ígérete, a STALKER: Shadow of Chernobyl. A rajongók szó szerint éveket vártak a játékra, amely rengeteg innovatív megoldást ígért, de ezeknek a felét sem tudta teljesíteni.

 

A stúdió még 2010-ben, vagyis immár több mint egy évtizede jelentette be, hogy dolgozik a folytatáson, de a STALKER 2-ről egészen 2019-ig csak nagyon ritkán és nagyon keveset lehetett hallani. Az utóbbi években egy picit felgyorsultak az események és a rajongók már-már elhihették, hogy végül csak lesz valami az egészből.
 


Nem is olyan régen a fejlesztők kitűzték a 2022. április 28-i premierdátumot, amely azonban mostanra kiderült, nem tartható. A stúdió legfrissebb közleményéből ugyanis kiderült, hogy a játék utolsó simításaihoz, az elképzelések tökéletes kivitelezéséhez és a hibák kijavításához jóval több időre van szükségük, mint tervezték.

 

Így a STALKER 2: Heart of Chernobyl megjelenését jelentős mértékben eltolták. Az április végi premier helyett PC-n és Xbox Series X-en is csak 2022. december 8-án jelenhet meg a játék. Azt pedig csak remélni lehet, hogy ezt a dátumot már tudják majd tartani a készítők.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!