0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

SZEPT

09

0 hozzászólás

Rövid, de mutatós előzetesen a Mafia: Definitive Edition

A készítők egy új trailer-sorozattal készülnek a közelgő premierre.


Egyelőre csak az ősz egyik nagy kérdése, de könnyen lehet, hogy végül az ősz egyik nagy durranása lesz a Mafia: Definitive Edition. A Hangar 13 játéka szeptember végén jelenik meg, addig viszont egy új előzetessorozattal mutatják be a fontosabb részleteket.

 

Az első ilyen előzetes már meg is érkezett és a Welcome to Lost Heaven címet kapta. Ez nem is véletlen, hiszen a rövid, de annál tartalmasabb videóban a történet helyszínéül szolgáló fiktív város, Lost Heaven mutatkozik be.
 


A Mafia története az 1930-as években, a szesztilalom idején játszódik. A főszereplő Tommy Angelo, aki egyszerű taxisofőrként tengeti életét, ám egynap gengszterek közé csöppen. Mivel jó szolgálatot tesz nekik menekülés közben, ők sem hálátlanok, és Tommy hamarosan maga is a család tagjává válik.

 

A Mafia: Definitive Edition nem csupán egy egyszerű remaster, annál sokkal több. A Hangar 13 csapata az alapoktól egy új játékot készít a 2002-es eredeti alapján. Így megújul a grafika mellett a játékmenet is, a történetet kibővítik, a remek muzsikákat pedig újra hangszerelik. A premierre PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on is szeptember 24-én kerül majd sor. Addig további hasonló előzetesekre lehet még számítani.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!