Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

NOV

22

0 hozzászólás

Próbáld ki a Humankind demóját!

A próbaverzióban kevesebb nép és korszak kapott helyet, de a körök száma is korlátozott.

 

Az Amplitude Studiosnál készült el a Humankind, amely nem kisebb célt tűzött ki maga elé, mint letaszítani a trónjáról a körökre osztott birodalomépítő stratégiák királyát, a Civilization sorozatot. Ha a trónfosztás talán végül nem is jött össze, mindenképpen az eddigi talán legerősebb kihívót tisztelhetjük a játékban, amely a későbbiekben akár folytatásaival célba is érhet.

 

A Humankind a szokásos sémát követi, vagyis választhatunk benne egy népet annak mindenféle egyedi tulajdonságát mérlegelve. Majd ezzel elindulhatunk a civilizációvá válás rögös útján: városokat emelhetünk, új területeket hódíthatunk meg, új technológiákat fejleszthetünk és új egységeket építhetünk, hogy leigázzuk a többi népet.
 


A fejlesztők azzal bolondították meg a receptet, hogy minden korszakban újra választhatjuk népünket, ezzel pedig idővel egész egyedi, több jellegzetességet is magába olvasztó népet hozhatunk létre. Mindebbe most szabadon bele is lehet kóstolni, ugyanis megjelent a játék demója.

 

Ebben 100 körben limitálták az időnket, amely során összesen három korszakot élhetünk át. A demóban csak tizennégy nép kap helyet szemben a teljes játék hatvan népével. A Humankind kizárólag PC-re jelent meg, így természetesen a demója is csak PC-n érhető el.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!