Húsvéti nyitvatartás Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

JúL

23

0 hozzászólás

PhotoCube – töltés és mentés egyszerre

Ezzel az apró, egyszerű, de nagyszerű kütyüvel az akkumulátor töltése közben automatikusan lementhetünk minden fontosat iPhone-unkról.


Manapság egyre inkább terjednek a felhő alapú szolgáltatások, de még mindig sokan vannak, akik nem bíznak ezekben. Ők azok, akik a személyes anyagaikat még mindig inkább egy külső adathordozóra mentik le. Ám ez gyakran éppen azért marad el, mert az emberek többsége folyton rohanásban van és épp erre az egyébként hasznos lépésre nem marad idejük. Itt jön a képbe a PhotoCube, amely pont ebben nyújthat segítséget.

 

Na, persze nem arról van szó, hogy a PhotoCube plusz időt adna bárkinek is, de egy fontos feladat terhét leveszi a felhasználók válláról. És ez a biztonsági mentés elvégzése. Egy apró, USB-s kütyüről van szó, amelyet beiktathatunk az iPhone töltőkábele és az adapter közé. Ezzel a készülék egyszerre látja el a biztonsági mentés feladatát és a töltést is.
 


A PhotoCube egy microSD kártyára menti ki a fontos adatainkat, lényegében minden ismertebb gyártó termékével kompatibilis. A letölthető Photofast ONE alkalmazással pedig pofon egyszerűen rendszerezhetjük a lementeni kívánt fájljainkat.

 

A PhotoCube megbirkózik szinte minden dokumentumtípussal, kép- és audiófájllal, videókkal is. Lementhetjük vele a naptárunk bejegyzéseit, a névjegyzékünket, de komplett html oldalakat, pdf-eket is. Nem jön zavarba a képfájloktól, legyen szó egyszerű jpg-ről, png-ről, esetleg valamilyen speciális kiterjesztésről. Ugyanez igaz az audió- és videóanyagokkal is: mp3, aac, wav, m4a, mp4, mov, mkv, avi, flv stb.
 



Mindezt a telefonunk töltése közben automatikusan elvégzi, így gyakorlatilag minden egyes töltés során készíthetünk egy biztonsági mentést a telefonon tárolt adatainkról. Az USB 3.1 csatlakozónak köszönhetően ráadásul mindez villámgyorsan meg is történik.

 

A PhotoCube az Aqua kínálatában is megtalálható, így érdemes mielőbb beruházni rá, hogy minden nap biztonságban tudhassuk legféltettebb képeinket és más adatainkat.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!