Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

JAN

23

0 hozzászólás

Nem makro, mikro kamerával jön az Ulefone Power Armor 19

Hőmérő és mikroszkóp is befért az új strapamobilba.

 

Van az okostelefonoknak egy különleges csoportja, az úgynevezett strapamobilok. Ezek általában hardverben messze elmaradnak a gigászoktól, de cserébe olyan megoldásokat kínálnak, amelyek ideálissá teszik őket extrém környezetben, például építkezéseken való munkához. Ezeket az ütés, víz, por és egyéb álló készülékeket a gyártók igyekeznek extra funkciókkal is felvértezni. Így tesz most az Ulefone is, akik bemutatták a Power Armor 19-et, amely már hardverben is elég erősnek tűnik.

 

A Power Armor 19 lelke egy Mediatek MT8781 G99 chip, amelyhez Mali-G57 MC2 GPU és 12 GB memória társul, erre tehát nem lehet panasz. Fedélzeti tárhelyből 256 GB jut, amit microSDXC kártyával lehet bővíteni. A készülék 6,58 hüvelykes IPS LCD kijelzőt kap 1080*2408 pixeles felbontással és 120Hz-es képfrissítéssel. Ez is rendben van tehát. Kamerák terén sincs ok a panaszra, az előlapon egy 16 megapixeles szelfikamerát találunk. Hátul viszont egy 108 megapixeles fő kamera mellett 8 megapixeles ultraszéles látószögű kamerát és 5 megapixeles makró kamerát kapunk.
 


Ami különlegessé teszi a készüléket az ütés, por és vízállóság mellett, azok az extra funkciók. Ilyen például a beépített hő vagy lázmérő, amely érintésre méri a testhőt 35 és 42 Celsius között legfeljebb 0,2 fokos hibabatárral. A környezeti hőt vagy tárgyak hőmérsékletét pedig -20 és 80 Celsius között képes mérni. Szintén nagyon érdekes kiegészítő a már említett 5 megapixeles makró kamera, ez ugyanis 60-szoros közvetlen nagyítást tesz lehetővé, ami már szinte mikroszkóppá teszi a készüléket.

 

Az Ulefone Power Armor 19 üzemidő terén sem fog szégyenkezni, erről a 9600 mAh-s akkumulátor gondoskodik. Ezt egyébként vezetéken 66W-tal, vezeték nélkül 15W-tal lehet gyorstölteni, de van 5W-os visszatöltési funkció is. A gyártó 300 dollárt kér el az újdonságért, amely egyelőre csak külföldi online áruházakon keresztül érhető el.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!