Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

FEBR

22

0 hozzászólás

Napokon belül megérkezik a Motorola Moto E7 Power

Visszafogott tudás és alacsony ár jellemzi a belépőszintű okostelefont.

 

Napokon belül a boltok polcaira kerülhet a Motorola legújabb belépőszintű okostelefonja, a Moto E7 Power. A készüléket valóban a piac alsó szegmensébe szánják, ennek megfelelően visszafogott hardverrel, kamerával és kijelzővel rendelkezik. De cserébe az árazása is baráti.

 

A Moto E7 Power lelke egy MediaTek Helio G25 SoC, amely mellé PowerVR GE8320 GPU, valamint modelltől függően 2 vagy 4 GB memória társul. A belső tárhely 32 vagy 64 GB lehet, de ez microSDXC kártyával tovább bővíthető. A gyártó meglehetősen izmos akkumulátorral szereli a készüléket, az 5000 mAh-s akkumulátor 10 W-os gyorstöltést is támogat.
 


A 6,51 hüvelykes IPS LCD kijelző felbontása 720*1600 pixel, ennek tetején egy notchon kapott helyet a szelfikamera. Ez 5 megapixeles, míg a hátoldalon található páros egy 13 megapixeles fő és egy 2 megapixeles makro lencséből áll. A telefon Android 10 operációs rendszert futtat.

 

A Motorola a visszafogott teljesítmény mellé barátságos árazást kínál. A Moto E7 Power ugyanis 90 euró körüli áron kerülhet a boltok polcaira. A premier várható dátuma február 26.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!