Fedezz fel új világot az AQUA mobilalkalmazásával. Ingyenes FOXPOST kiszállítás az applikációt használóknak! ÉRDEKEL
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

áPR

13

0 hozzászólás

Mostantól minden gyerek ilyet akar majd: magától alakul át az új Transformers figura

Optimus fővezért egy kisebb vagyonért lehet megvásárolni, de nem feltétlenül a gyerekeknek szánják.

A ’80-as és ’90-es években még inkább a játékboltok polcain és a rajzfilmsorozatokban virítottak az alakváltó robotok, vagyis a Transformers franchise alakjai. Nagyjából akkora népszerűségnek örvendtek, mint a G.I. Joe figurák, mindkét franchise termékei manapság inkább a gyűjtők fantáziáját piszkálják, mintsem a kisfiúkét.

 

És ez most egy vadonatúj termékkel csak még magasabb szintre léphet. A Hasbro a kínai Robosen Robotics céggel közösen ugyanis olyan „játékot” tervezett és épített, amely nem hiányozhat egyetlen elvakult Transformers-rajongó gyűjteményéből sem. Feltéve, hogy ki tudják fizetni érte egy felső-középkategóriás okostelefon árát…
 


Az 50 cm magas Optimus fővezért ábrázoló figura ugyanis képes magától kamionná alakulni. Ehhez vezérlő mikrochipek egész seregrére, 27 apró szervómotorra és további kb. 5000 különféle alkatrészre van szüksége. De a robot ennél többet is tud. Hangutasításokra és telefonos applikáción kapott parancsokra is reagál, gyalog és kamionként is képes mozogni, sőt, még programozni is lehet.

 

Mindezt azonban egyértelműen nem a kisgyerekeknek szánják a készítők. Erre utal a gyűjtői csomagolás, valamint a játékszer árazása is. Utóbbi ugyanis 700 dollárra rúg, ami valóban egy felső-középkategóriás okostelefon árának felel meg.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!