Fedezz fel új világot az AQUA mobilalkalmazásával. Ingyenes FOXPOST kiszállítás az applikációt használóknak! ÉRDEKEL
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

JAN

21

0 hozzászólás

Mindig van új a nap alatt: okos parfüm

Ha nem találod a hozzád passzoló illatot, majd az MI kitalálja neked.

 

Lassan tényleg eljutunk oda, hogy még a nadrágzipzár is okos lesz és küld egy üzenetet, ha lehúzva hagyjuk. Az idei CES egyik legfurább újdonságát mutatták be a minap, ez pedig nem más, mint az okos parfüm, avagy a készülék, amely több illatmintából kever nekünk újat.

 

A Ninu Perfume névre keresztelt eszköz első ránézésre egy teljesen hétköznapi dezodoros flakonnak néz ki, ám belsejében valójában nem egy, hanem mindjárt három különböző illatanyagot tartalmazó tubus lapul. A készülék ezek kombinálásával állít elő számunkra egyedi illatokat.
 


Mindezt kétféleképp teheti meg az iPhone-ra telepíthető alkalmazáson keresztül: a saját mesterséges intelligenciája segítségével vagy az áltaunk megadott paraméterek alapján. Előbbi leginkább ajánlásokat tesz, míg utóbbiban mi mondhatjuk meg, hogy milyen mennyiségben keverjen az egyes mintákból a sajátunkba.

 

A Ninu Perfume a tervezők szerint így szinte végtelen számú illatmintát kínálhat egyetlen flakonba zárva. Természetesen az alkalmazás a belső tubusok ürülését is figyeli. Arról egyelőre nincs hír, hogy valóban piacra tervezik-e dobni a terméket vagy csak mint koncepció született meg. Így azt sem tudni, hogy ha valóban piacra dobják, akkor mikor és milyen árcédulával, illetve mennyibe kerülne az egyes tubusokat pótolgatni.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!