Fedezz fel új világot az AQUA mobilalkalmazásával. Ingyenes FOXPOST kiszállítás az applikációt használóknak! ÉRDEKEL
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

JAN

11

0 hozzászólás

Milyen hosszú lesz a Dying Light 2?

A játék hosszú hetekre a monitor elő kötheti a játékosokat.

 

A Techland sok éve fejleszti már legújabb játékát, amelyről volt idő, amikor azt sem lehetett tudni, hogy elkészülhet-e valaha. Mostanra viszont már karnyújtásnyi közelségbe került a premier, így joggal bízhatunk benne, hogy megérte a várakozást. A fejlesztők érdekes infókkal igyekeztek lázban tartani a játékosokat.

 

Az egyik ilyen infó, hogy a játék teljese kimaxolásához, vagyis minden apróság összegyűjtéséhez és minden küldetés teljesítéséhez legalább 500 órányi játékidőre lesz szükség. Persze aki csak a sztorira és annak teljesítésére készül, annak elég lehet egyetlen nap is, az ugyanis nagyjából 20 órányi időt igényel majd.
 


Szintén érdekes információkat rejt a játék legutóbbi előzetese, amit fent nézhettek meg. Ebben a karakterfejlődési rendszert láthatjuk, annak két részre bontott fejlődési fájával. Az egyikben a harci képességeinket lehet majd apránként tágítani és bővíteni. A másik viszont a parkour skilleket fejleszti, hogy minél látványosabban és dinamikusabban közlekedhessünk majd a játék világában.

 

A Dying Light 2: Stay Human a tavasz egyik nagy durranása lehet, de a hosszúra nyúlt fejlesztési idő miatt sokkal nagyobb elvárásoknak kell majd megfelelnie. És az nem biztos, hogy ez sikerülni is fog neki. A választ február 4-én kapjuk meg, amikor PC mellett PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, illetve Xbox One-ra és Xbox Series X-re fog megjelenni.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!