Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

JúL

24

0 hozzászólás

Mi az a Big O 2.0?

Az Origin PC idén ünnepli fennállása tízedik évfordulóját, ebből az alkalomból összeakták minden játékos álmát: egy PC-konzol kombót.


PC vagy konzol? Ha konzol, akkor PlayStation vagy Xbox? Sőt, akkor már PlayStation 4 Pro, Xbox One X vagy akár Nintendo Switch? Ezek örök érvényű kérdések, amelyekre soha nem fog egyértelmű válasz születni. Hiszen mindenki másra esküszik, mindenki más szempontok alapján választ magának játékplatformot. De mi van, ha azt mondjuk, mindezt egyben is megkaphatnák?

 

Sajnos a feltételes mód nem véletlen, de erről egy picit később! Szóval mi az a Big O 2.0? Az Origin PC egy asztali számítógépeket, laptopokat és egyéb kütyüket és kiegészítőket gyártó és forgalmazó cég, amely épp idén ünnepli fennállása tizedik évfordulóját. És ebből az alkalomból építették meg a Big O 2.0-t.
 


Tulajdonképpen egy videojátékos mindenesről van szó. Fogtak egy méretes és mutatós számítógépházat, majd ebbe belepakoltat egy aktuálisan legerősebbnek számító PC-t, mellé pedig egy-egy PlayStation 4 Prót, Xbox One X-t és Nintendo Switchet.

 

A PC valóban nem akármilyen konfigurációval bír. Egy Intel Core i9-9900K processzor a lelke, amely mellé 64 GB Corsair Dominator Platinum RAM került. Videokártyából pedig egy Nvidia GeForce Titan RTX, vagyis ez is az aktuális csúcsnak számít. Mindezt egy MSI MEG Z390 Godlike alaplapra építették fel, amelyen egy 2 TB-os Samsung EVO NVMe SSD, valamint egy 14 TB-os Seagate Barracuda HDD is csücsül.



Szóval ezt kínálja a Big O 2.0. Egy olyan videojátékos mindenes gépet, amivel senkinek nem kellene semmilyen kompromisszumot sem kötnie. De sajnos itt jön be a képbe a feltételes mód: mindezt a cég nem kívánja ténylegesen piacra dobni. A kütyü egyébként nagyjából 10 000 dollárba (átszámítva nagyjából 2 930 000 forintba) kerülne.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!