Fedezz fel új világot az AQUA mobilalkalmazásával. Ingyenes FOXPOST kiszállítás az applikációt használóknak! ÉRDEKEL
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

FEBR

23

0 hozzászólás

Még alig tudni róla valamit, de márciusban már meg is jelenhet az ASUS ROG Phone 5

Még nem tudni, hogy milyen kamerák kapnak helyet a kifejezetten játékosokat célzó készülékben.

 

Az ASUS szeretne ugyanolyan meghatározó szereplő lenni az okostelefonok piacán is, mint amilyen a hardverek vagy immár a laptopok piacán. Ennek egyik lépése a kifejezetten a játékosokat célzó, így bivalyerős ASUS ROG Phone széria, amely idén már negyedik generációjához érkezik. Hamarabb, mint gondolnánk.

 

Az ASUS ROG Phone 5-ről (a gyártó nem részletezte eddig, hogy miért ugorják át a számozásban a 4-es számot) még mindig nem tudni minden részletet. A készülék, minden bizonnyal a Qualcomm Snapdragon 888 SoC-re fog épülni, amely mellé 12 vagy 16 GB memória és Adreno 660 GPU társulhat. A belső tárhely 256 vagy 512 GB lehet, ami bőven elég, de tovább egyébként sem lesz bővíthető.
 


A készülék 6,78 hüvelykes AMOLED kijelzőt kaphat, amely 144 Hz-en ketyeg és 1080*2340 pixeles felbontást kínál. Természetesen a HDR10+ támogatás sem fog hiányozni. Azt viszont egyelőre nem lehet tudni, hogy az előlapi szelfikamera és a hátlapi kameracsoport pontosan milyen paraméterekkel bír majd.

 

Az okostelefon méretes, 6000 mAh-s akkumulátorral érkezhet, amelyhez 65W-os gyorstöltést is kapunk. És mindezt a hírek szerint már korábban, mint azt korábban gondoltuk. A készülék ugyan még pontos premierdátumot nem kapott, de egyes források szerint már csak hetekre vagyunk a megjelenésétől, a hivatalos bemutatóra mindenesetre március 10-én kerülhet sor. Azt nem tudni, hogy mennyibe fog kerülni a készülék, de abban biztosak lehetünk, hogy igen mélyen a zsebünkbe kell majd érte nyúlni.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!