Üzleteink ÚJ NYITVATARTÁS szerint várnak titeket korosztály és időkorlát nélkül! Bővebben
0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

MáJ

20

0 hozzászólás

Limitált kiadású billentyűzet a HyperX-től

A gyártó a Duckyval szövetkezett a kompakt billentyűzet megtervezésére, amelyből mindössze 3700 darab került forgalomba.

 

A HyperX a napokban leplezte le új kompakt billentyűzetét, amelynek megtervezésében és gyártásában a Duckyval állt össze a gyártó. Ennek megfelelően az eszköz a HyperX x Ducky One 2 Mini fantázianevet kapta, és egy meglehetősen mutatós perifériaként született meg.
 


A One 2 Miniről szinte minden olyan billentyűt lespóroltak, amire szerintük nincs feltétlenül szükség. Így nincs numerikus billentyűzet és kurzorbillentyűk sem. A funkcióbillentyűket és a többi másodlagos funkciót a többi billentyűre aggatták rá. Érdekes megoldás, hogy a másodlagos funkciókat jelző ikonokat nem a billentyűk tetejére, hanem a felhasználóval szemközti oldalra festették fel. A billentyűzet egyébként mutatós fekete-piros designt kapott.

 

A billentyűzet a HyperX saját mechanikus kapcsolóit használja, amelyek 3,8mm-en mozognak, lenyomásukhoz pedig 45g erő szükséges. Természetesen az olyan funkciók, mint az antighosting vagy a NKRO is adottak. A Ducky termékeitől már megszokott módon a csomagban extra színes billentyűkupakokat is találunk, köztük kurzorbillentyűkkel, valamint egy pofás szóköz-billentyűt is. A kupakok cseréjéhez pedig egy pici segédeszközt is kapunk. A billentyűzet egy leválasztható, USB-C csatlakozós kábelen köthető össze a PC-vel.
 


A HyperX X Ducky One 2 Mini egy limitált kiadású széria, amelyből összesen 3700 darabot gyártottak le, ezekért 110 dollárt kell kifizetni.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!