Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

NOV

22

0 hozzászólás

Launch trailert kapott a The Callisto Protocol

A horror akció-kalandjáték december elején jelenik meg.

 

Hivatalosan a PUBG világában játszódik, de minden ízéből süt, hogy a Dead Space szellemi örököse. Ez a The Callisto Protocol, egy külső nézetű akció-kalandjáték, amely napokon belül meg fog jelenni. Ebből az alkalomból megérkezett a launch trailer is.

 

A játék 300 évvel napjaink után játszódik, a helyszín pedig a Jupiter Callisto nevű holdja, ahol az emberek egy börtönkomplexumot építettek. A játékosok által irányított karakter is ide érkezik meg, hogy megkezdje büntetését. Ám hamarosan rájön, hogy a börtön egy félresikerült kísérlet helyszíne, ahol mutáns szörnyek vadásznak a még életben maradt lakókra.
 


A The Callisto Protocol az eddig látottak alapján tényleg olyan mint egy Dead Space epizód. Klausztrofóbiás szűk helyszínek, groteszk szörnyek és különleges fegyverek várnak ránk, hősünkre pedig mindenféle borzalmak és olykor egészen fájdalmas halálnemek.

 

A The Callisto Protocol PC mellett a fontosabb konzolokra, vagyis PlayStatio 5-re és PlayStation 4-re, illetve Xbox Series X-re és Xbox One-ra fog megjelenni. A premierre december 2-án kerülhet sor.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!