Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

NOV

16

0 hozzászólás

Közepesen gyors gamer monitorral jelentkezett az MSI

Az Optix széria új tagja 165Hz-es, 1440p-s kijelzővel érkezik.

 

Az MSI a napokban mutatta be legújabb, kifejezetten gamereknek, de köztük is elsősorban az e-sport iránt érdeklődőknek szánt monitorját. Az Optix szériát bővítő újdonság ennek megfelelő paraméterekkel érkezik.
 


Az Optix MAG274 egy ráncfelvarrott változatáról van szó, amely itt-ott egy kis javításon, csiszoláson esett át. Így született meg az Optix MAG274QRF-QD, amely méretében megmaradt 27 hüvelykesnek. A monitorban egy továbbfejlesztett, így a megszokottnál jóval gyorsabb, úgynevezett Rapid IPS panel dolgozik.

 

Ennek felbontása 2560*1440 pixel, amit akár 165Hz-es képfrissítési sebességgel is képes meghajtani. Ehhez 1ms-os válaszidő (GtG) és a képtöredezettséget megelőzendő Nvidia G-Sync támogatás is jár. A kijelző természetesen a HDR-tartalmakkal is megbirkózik.
 


Ami a csatlakozókat illeti, itt is hozza azt, amit egy ilyen eszköztől elvárhat manapság az egyszeri játékos. Kapunk két darab HDMI 2.0b portot, valamint mellé egy DisplayPort 1.4 csatlakozót is. Utóbbit USB-C is kiválthatja, mivel a 165Hz-et mindkettőn képes kezelni. A HDMI-n viszont csak 144Hz-ig skálázható.

 

Az Optix MAG 274QRF-QD tehát nagyjából mindent tud, amit egy átlagos gamer vagy akár egy e-sportoló elvárna tőle. Azt viszont egyelőre nem tudni, hogy mikor és milyen árcédulával kerülhet majd a boltok polcaira.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!