Fedezz fel új világot az AQUA mobilalkalmazásával. Ingyenes FOXPOST kiszállítás az applikációt használóknak! ÉRDEKEL
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

MáJ

23

0 hozzászólás

Korrekt áron korrekt telefon lett a HTC U23 Pro

Nem csúcskategóriás, de mindenképpen felső-középpolcos versenyző debütált a piacon.

 

Nem mindenki célozza meg a gyártók aktuális csúcskategóriás, ergo garantáltan vastagon túlárazott okostelefonjait. Sokan beérik egy polccal lejjebbről is, ahová most újdonságként megérkezett a HTC U23 Pro. A gyártó egykor sokkal nagyobb szereplője volt ennek a piacnak, most gőzerővel dolgozik, hogy régi pozícióját visszaszerezze.

 

A HTC U23 Pro lelke egy Qualcomm Snapdragon 7 Gen1 chip, amit Adreno 644 GPU-val és 8 vagy 12 GB memóriával támogatnak meg. A fedélzeti tárhely 256 GB, ám ezt microSDXC kártyával a többszörösére lehet növelni. A készülék 6,7 hüvelykes OLED panelt kapott, amelynek felbontása 1080*2400 pixel. Ezt 120Hz-en frissíti.
 


Az előlapon 32 megapixeles szelfikamerát találunk, a hátoldalon pedig egy 108 megapixeles fő kamera mellé 8 megapixeles ultraszéles látószögű, 5 megapixeles makro és 2 megapixeles mélységérzékelő egység került. A gyártó 4600 mAh-s akkumulátorral szereli a telefont.

 

Az akkut vezetéken 30, vezeték nélkül 15 W-tal lehet tölteni, de van 5 W-os visszatöltés is vezetékkel vagy anélkül. A HTC U23 Pro tehát egy kimondottan korrekt telefonnak tűnik, amelyért ehhez képest nem is kell olyan vészes összeget fizetni: a gyártó 500 eurós ajánlott fogyasztói árat tűzött ki rá.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!