Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

JúL

30

0 hozzászólás

Kompakt gamer billentyűzet az ASUS-tól

Az ASUS ROG Falchion elég egyedi lett: mechanikus, vezeték nélküli, RGB-világítással.


Az ASUS vadonatúj billentyűzetet mutatott be, amellyel kifejezetten azokat a játékosokat célozza, akiknek számít az eszköz hordozhatósága. Az ASUS ROG Falchion ezért amellett, hogy szinte mindent tud, amit a gamer billentyűzetek általában, vezeték nélküli technológiát és kompakt kialakítást kapott.

 

Manapság egyre nagyobb piacot hódítanak meg a kifejezetten helytakarékos billentyűzetek. Ahogy az esportok is egyre nagyobb teret nyernek, folyamatosan növekszik azoknak a játékosoknak a száma is, akiknek fontos a konfigurációjuk mobilitása is.
 

Az ASUS ROG Falchion ennek a jegyében született meg. Kompakt kialakítását a billentyűk összezsúfolásának, valamint a numerikus billentyűzet száműzésének köszönheti. Ezzel együtt a mechanikus technológia, a vezeték nélküli (2,4 GHz-en kommunikáló) kialakítás mellé az RGB-megvilágításnak is jutott hely. A billentyűk alatt Cherry MX RGB kapcsolók lapulnak.

 

Azt egyelőre nem tudni, hogy az ASUS mikor és milyen árcédulával tervezi piacra dobni a kompakt eszközt.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!