Húsvéti nyitvatartás Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

NOV

27

0 hozzászólás

Klasszikus karakterekkel bővült a Mortal Kombat 11

Ám ezúttal nem valamelyik korábbi játék szereplői érkeztek, hanem az 1995-ös moziadaptáció szereplői.

 

Lehet, hogy sokan úgy hiszik, a népszerű Mortal Kombat videojáték-sorozat az 1995-ben megjelent mozifilm alapján születtek meg. Pedig a helyzet pont fordítva van, a Christopher Lambert főszereplésével készült fantasy verekedős film a játékok alapján készült el.

 

A videojáték-franchise immár a tizenegyedik epizódnál jár, menet közben bő tíz évvel ezelőtt volt egy jelentős reboot is a történetében. A fejlesztő NetherRealm Studios viszont azóta a megfelelő úton jár, amit az azóta megjelent játékok töretlen sikere is bizonyít.

A Mortal Kombat 11 most újabb karaktercsomaggal bővült, amelyben ezúttal igazi klasszikus karakterek érkeztek. Ám nem valamelyik korábbi játék harcosairól van szó, hanem a fent említett mozi szereplőiről. Egészen pontosan Raiden, Sonya és Johnny Cage karakterei kapják meg a filmben őket játszó színészek fizimiskáját.

 

A Mortal Kombat 11 tavaly áprilisban jelent meg PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre. Az elmúlt bő másfél évben számos új karakterrel bővült a kínálat, így bekerült a játékba a Terminátor, a Robotzsaru, Joker és Spawn is.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!