0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

NOV

27

0 hozzászólás

Kínába visz a Hitman III új előzetese

A játék alatt dolgozó Glacier motor képességeit is megvillantják a videóban.

 

Az IO Interactive a napokban jelentette be, hogy a készülő Hitman III is megkapja majd a ray tracing és más modern grafikai fejlesztések előnyeit, de csak jóval a premier után. Ugyanezen a napon leleplezték a játék egyik új helyszínét is.

 

Mindezt egy új előzetesben tették meg. Az új helyszín a kínai Chongqing városrész, amely közlekedési és kereskedelmi csomópontként a régió egyik legforgalmasabb, legzsúfoltabb helye. Ez azt jelenti, hogy egy hatalmas, de zsúfolt városrészben kell majd a 47-es ügynökkel eltenni láb alól a célpontjainkat.
 


A játék alatt az IO Interactive saját fejlesztésű Glacier motorja dolgozik, amelynek legújabb változata már egyszerre akár 300 NPC-t működtető AI-t is képes kezelni, vagyis méretes tömegben tűnhetünk el a kíváncsi szemek elől. Bár a ray tracing csak később érkezik, a grafikára anélkül sem lehet majd panasz. A készítők többek közt a víz viselkedésére is külön odafigyelnek. A szakadó esőben a víz pocsolyákban gyűlik össze, lecsorog az emberek arcán, ruhájukat pedig nedvessé teszi.

 

A Hitman III PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X-re készül. A megjelenésére minden platformon 2021. január 20-án kerülhet sor.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!