Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

JAN

19

0 hozzászólás

Kicsi és igen elegáns hordozható projektor az ASUS-tól

A bárhová magunkkal vihető eszköz nagyjából három órányi vetítést tesz lehetővé.

 

Az ASUS egy érdekes új termékről rántotta le a leplet. A gyártó egy új hordozható projektort mutatott be, amely az ASUS ZenBeam Latte nevet kapta. Ez nem is véletlen, mivel az eszköz megjelenése és mérete is a kávésbögrékre emlékezetet.

 

Az apró henger alakú projektor kezelőszervei a tetején kaptak helyet, körbe pedig szürke textilborítást kapott, ami igen elegánssá teszi a megjelenését. Méretéből adódóan kényelmesen magunkkal lehet vinni bárhová, így akár nyaralásra vagy egy prezentáció megtartására is kiválóan alkalmas lehet. Ha pedig otthon használnánk, a szoba díszének is megállja a helyét.
 


Ami a tudását illeti, a szerény, nagyjából 300 lumenes fényereje nem tűnik túl izmosnak, de egy sötét helyiségben azért elegendő. A beépített akkumulátor nagyjából 3 órányi vetítést tesz lehetővé, de az eszköz akár hangsugárzóként is használható, ilyen módban fél napig is szórakoztathatja az embereket. Arról nem is beszélve, hogy a hangzásért Harman Kardon hangszórók felelnek.

 

Az ASUS tervei szerint a ZenBeam Latte valamikor az év második felében kerülhet a boltok polcaira. Azt viszont egyelőre nem tudni, hogy milyen árcédulát aggatnak majd rá.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!