Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

JúL

24

0 hozzászólás

Két új monitort mutatott be a BenQ

A Mobiuz vonal két új tagja a játékosokat célozza.


Monitorok terén a BenQ hosszú idő óta megbízható, stabil szereplőnek számít, termékeik is rendre magas minőséget képviselnek. A napokban két új, kifejezetten játékosoknak szánt monitorról rántották le a leplet, amelyek így a Mobiuz termékcsaládot fogják gyarapítani.

 

A két monitor 24 és 27 hüvelykes méretben érhető el, tehát a BenQ ezúttal nem az egyre népszerűbb giga méretekben látja a fantáziát – legalábbis gamer vonalon. A két monitor méretüket leszámítva teljesen megegyeznek egymással.
 


Az IPS panel felbontása 1920*1080 pixel, amelyet 144Hz képfrissítési sebességgel kezel. Ehhez 1 ms-os válaszidő és 400 nites maximális fényerő párosul. A kontrasztarány pedig 1000:1-hez. Természetesen számos extra funkcióval is felvértezték: AMD FreeSync Premium, Light Tuner, Black eQualizer, Color Vibrance, illetve HDRi támogatás is van. A hátoldalon két HDMI és egy DisplayPort 1.2 kapott helyet, de két 2,5W-os hangszórónak is jutott hely.

 

A tervek szerint a két monitor augusztusban és szeptemberben kerülhetnek a boltok polcaira, ajánlott fogyasztói áruk 260 és 300 euró körül mozoghat.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!