Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

MáJ

27

0 hozzászólás

Két új fülhallgató és powerbank a Realmetől

Bemutatkozott a Buds Q és a Buds Air Neo, valamint a 30W Dart és a Power Bank 2 külső töltő is.


A Realme igen fontos napon volt túl a hét elején. Egyszerre tartottak bemutatót Kínában és Indiában. Ezeken bemutatkozott a gyártó új okostelefonja, első okosórája, valamint két-két új fülhallgató és powerbank is. Előbbiekről már mi is beszámoltunk, most nézzük, mit tudni a Buds Q, a Buds Air Neo, valamint a 30W Dart és Power Bank 2 termékekről!
 


A Buds Q designját José Lévy tervezte, de ami ennél is fontosabb, az a tudása. A két füles külön-külön mindössze 3,6 grammot nyom (tokkal együtt az egész is csak 35,3 gramm). Az eszköz IPX4 besorolást kapott, a gyártó pedig azt ígéri, hogy bluetooth kapcsolat használata mellett is akár 20 órán át képes működni töltés nélkül. A hangokért 10mm-es driverek felelnek, a mellékelt tárolódoboz pedig egyben a 30W-os gyorstöltő-állomás is. Az eszközt egyelőre csak Kínában lehet megvásárolni, de később várhatóan nyugatra is el fog jutni.
 


A Buds Air Neo valójában a már korábban piacra dobott Buds Air továbbfejlesztett változata. Megjelenésben nincs is különbség köztük, ám a Neo már 13 mm-es driverekkel van felszerelve. Sajnos a vezeték nélküli töltésről és a zajszűrőről ebben az esetben le kell mondanunk. Az eszköz egyelőre csak Ázsiában kapható, de várhatóan ez is változni fog a jövőben.
 


A Realme két új külső töltőegységet is leleplezett. A 30W Dart 10 000 mAh-s kapacitással rendelkezik, emellett 30W-os vezeték nélküli töltést kínál mindkét irányba. Sajnos a jelek szerint ezt a terméket kizárólag Kínában tervezik piacra dobni, de talán idővel hozzánk is eljuthat. A Power Bank 2 szintén 10 000 mAh-s kapacitással bír, ezt 18W-os kétirányú töltéssel támogatták meg. Ezen az eszközön USB-S és USB-C portokat is találunk.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!