Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

OKT

11

0 hozzászólás

Két traileren a Marvel’s Guardians of the Galaxy

Két új videót is kapott a játék, az egyiken a PC-s változat látható, a másikon pedig egy kutya.

 

A hónap egyik nagy megjelenése az Eidos Montreal stúdiójában készülő Marvel’s Guardians of the Galaxy lehet, amelynek az eddig látottak alapján épp akkora esélye van nagyot szólni mint nagyot bukni. A fejlesztők mindenesetre hisznek a játékban, amely most két újabb előzetest kapott.
 


Az első video kifejezetten a PC-s változatra koncentrál. Ez természetesen inkább a grafikai effektek bemutatását jelenti. A játék támogatni fogja a ray tracing nyújtotta előnyöket, ahogy a DLSS technológiát is a jobb teljesítmény reményében. Nem hiányzik majd a HDR-támogatás sem. Ami érdekesség, hogy a felbontást akár 8K-ra is felhúzhatjuk, ha megfelelő erősségű vasat teszünk alá.

 

A második video viszont az egyik NPC-ről szól, aki első ránézésre a játék legcukibb szereplője lehet. Ő Cosmo, a szovjet űrkutya, aki a játékban a Tudástér nevű kozmikus hely biztonsági főnökeként jelenik meg. A jellegzetes orosz szkafandert viselő blöki ránézésre tényleg cuki, de valójában igen komoly szerepet fog kapni, bizonyos küldetésekhez elengedhetetlen lesz beszélnünk vele.
 


A Marvel’s Guardians of the Galaxy PC-re, PlayStation 5-re és 4-re, illetve Xbox Series X-re és One-ra készül. Megjelenésére október 26-án lehet számítani. A játék különleges, csak felhő alapon játszható formában lesz elérhető Nintendo Switchre.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!