Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

NOV

24

0 hozzászólás

Két gamer monitorral rukkolt elő a Lenovo

A G27-20 és a G27q-20 is a játékosokat célozza, elsősorban magas képfrissítésével hódíthat.

 

Bár talán kevésbé ismert, de a Lenovo is aktívan jelen van a monitorpiacon is. A gyártó a napokban két vadonatúj monitort mutatott be, amelyekkel kifejezetten a játékosok kegyeit keresik. A két eszköz között csak kevés, de fontos eltérés van.

 

Méretében mindkét újdonság a 27 hüvelykes kategóriában indul. Az egyetlen érdemi különbség köztük a panelben található. Az G27-20 IPS-panelje 1080p-s felbontást kínál 144 Hz-es képfrissítéssel. Emellé 1ms-os válaszidő jár, a maximális fénysűrűség pedig 400 cd/m2.
 


A valamivel izmosabbnak ígérkező G27q-20 szintén IPS-panelt kap, ám ennek felbontása már 1440p lesz, ráadásul a képfrissítés sebességét is feljebb tornászták 165Hz-re. Az 1ms-os válaszidő és a 400cd/m2 fénysűrűség itt is megmaradt. Természetesen ez és a gyengébbik változat is kap AMD FreeSync támogatást.

 

Mindkét monitor egy HDMI 1.4 és egy DisplayPort 1.2 csatlakozón fogadja a videojeleket. Az egyébként egész mutató talp dönthető és magassága is állítható, de cserébe forgatni nem lehet a monitorokat. A kisebbik testvért 240 dollár körüli áron lehet majd beszerezni, a nagyobbikat pedig 300 dollár környékén. A premierre valamikor januárban kerülhet sor.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!