Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

MáJ

24

0 hozzászólás

Készül a Total War: Pharaoh

 

 

A Creative Assembly stúdió neve örökre összefonódott a Total War szériával, amelyet mindig is ők készítettek. Ezek az egyszerre körökre osztott és valósidejű stratégiák az évtizedek során már számos történelmi korszakot és korszakos birodalmat feldolgoztak már. A következő epizód az ókori Egyiptomba repít, ez lesz a Total War: Pharaoh.

 

A játékosok természetesen a birodalom istenként tisztelt vezetőjét, a fáraót testesítik meg. A feladatuk pedig a birodalom egyben tartása és lehetőség szerint felvirágoztatása lesz. Nem csak az idegen népek támadásait kell visszaverniük, de közben a népről is gondoskodni kell.
 


A csaták változatos környezetben zajlanak, hol a Nílus völgyében, máskor Anatólia hegyvidékén, de persze a sivatag sem maradhat ki. Az időjárás jelentősen befolyásolhatja egy-egy ütközet alakulását, hiszen egyik pillanatról a másikra csaphat le egy homokvihar a seregekre.

 

A Total War: Pharaoh műfajából adódóan kizárólag PC-re készül. Bár pontos megjelenési dátummal egyelőre nem rendelkezik, a fejlesztők tervei szerint valamikor idén októberben debütálhat.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!