Fedezz fel új világot az AQUA mobilalkalmazásával. Ingyenes FOXPOST kiszállítás az applikációt használóknak! ÉRDEKEL
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

áPR

09

0 hozzászólás

Újabb hypermenő maszk a láthatáron, ezúttal a Honeywelltől

Nem csak a Razer gondolkozik extrákkal felturbózott védekezőeszközökben.

 

Néhány hónappal ezelőtt akkor még csak koncepció szintjén mutatta be a Razer a Project Hazelt, amely egy RGB-vel, átlátszó plexivel és cserélhető szűrőbetétekkel ellátott „okosmaszk” volt. Mostanra az is biztossá vált, hogy a koncepció konkrét termékké válik, ugyanis gyártani is kezdik a maszkot. De nem csak a Razer gondolkozik hasonló termékekben.

 

A Honeywell egy igen sokoldalú, az innovációt kiemelten kezelő cég, amely egyre több területre be is tör. Az épületgépészet, légiközlekedési vagy épp biztonságtechnikai szakterületek mellett most a pandémiához igazodva új termékkel rukkolnak elő. Ez lesz a Xupermask, amely egy profi védekező eszköz lesz a fertőzés ellen.

 

Az S-M-L méretben is készülő Xupermask nem csak a védekezés terén ígérkezik profinak, de kényelem és extrák terén is. A maszkban HEPA-szűrők és több fokozatban állítható beépített ventilátorok gondoskodnak a viselő megfelelő és higiénikus levegőellátásáról. A két nagy korong alakú szűrő körül LED-csík dobja fel az egyébként is menő designt. A maszk két oldalán további LED-fényeket és vezérlőket is találunk. Ezek jelzik a beépített akkumulátor töltöttségét, a Bluetooth kapcsolódást, illetve ezekkel lehet a ventilátorokat és az audioeszközt vezérelni.
 


A maszkban ugyanis beépített zajszűrős mikrofon, valamint fülhallgatók is vannak. Ezeket a Qualcomm QCC5124 chipset vezérli, és nem csak a külső forrásból származó zenét hallgathatjuk rajta, de a környezeti zajokat is, ha szeretnénk. A beépített akkumulátor nagyjából 7 órányi üzemidőt bír.

 

A Honeywell az újdonságot nem tömegterméknek szánja, legalábbis az árazása miatt nem valószínű, hogy pár héten belül mindenki ilyennel szaladgál majd az utcákon. A fekete-narancs és fehér-narancs színkombinációban is kapható terméket nagyjából 115 ezer forintos áron kínálják.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!