Fedezz fel új világot az AQUA mobilalkalmazásával. Ingyenes FOXPOST kiszállítás az applikációt használóknak! ÉRDEKEL
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

FEBR

18

0 hozzászólás

Új vezeték nélküli billentyűzetet mutatott a Thermaltake

Az eszközt CherryMX kapcsolókkal szerelik és majdnem mindent tud, amit a nagyok.


A Thermaltake a napokban mutatta be legújabb billentyűzetét, amely a W1 Wireless nevet kapta. Ebből már ki is található, hogy egy vezeték nélküli eszközről van szó, amely akár wifin, akár Bluetooth-on keresztül is használható.

 

A W1 Wireless természetesen mechanikus billentyűzet, a gyártó pedig ezúttal a CherryMX kapcsolók mellett tette le a voksát. A vásárlók két változat közül választhatnak. Akik a hangosabb, hosszabb úton járó billentyűket szereti, annak a Blue, aki viszont a rövidebb úton járó, jóval halkabb verzióra szavaz, annak a red változat lehet a nyerő.
 


A billentyűzet letisztult designt kapott, a jobb felső sarokban egy hangerő-szabályzó görgővel és néhány extra funkcióbillentyűvel. Az aljára csuklótámaszt is építettek, ami viszont nem szerelhető le. Az eszköz természetesen használható a mellékelt kábellel is, de vezeték nélkül is hónapokig kitart. Ha a wifis kapcsolatot választjuk, akkor nagyjából másfél havonta kell majd tölteni vagy cserélni az akkumulátorokat benne, Bluetooth esetén ezt megtoldhatjuk még egy hónappal.

 

A Thermaltake nagyjából 110 dollárt kér a W1 Wireless billentyűzetért.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!