Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

JAN

26

0 hozzászólás

Új trailerből derült ki, mikor jön a Redfall

 Az Arkane Studios vámpíros akció-szerepjátéka tavasszal debütálhat.


A Dishonored játékokról híres Arkane Studios 2021-ben jelentette be, hogy egy vámpíros akció-szerepjátékon dolgozik. A Redfall azóta várat magára, de a legújabb előzetesből kiderült, hogy már csak néhány hónap választ el minket a premiertől.

 

 

A Redfall egy szigeten fekvő kisvárosban játszódik, amelyben a vámpírok az urak. Mágiával elérték, hogy eltakarják a napot, így örök sötétségbe burkolták a várost, ami azt is jelenti, hogy bármikor szabadon járhatnak és vadászhatnak az utcákon. A lakosságból csak egy maréknyi bátor túlélő maradt, akik felvették velük a harcot és különleges képességeiket vetik be ellenük. Őket irányíthatjuk mi.
 


A játék legújabb előzetesében bő tíz percben vezetnek körbe minket a játék világában. Hallhatunk a városban található biztonságos főhadiszállásokról, mint a tűzoltóság, ahol felszerelkezhetünk és küldetéseket vállalhatunk el. Ilyen küldetésre is látunk példát, mint a régi világítótorony visszakapcsolása. Természetesen mindjárt találkozhatunk néhánnyal a játékban szereplő szörnyek közül is, akik ellen mind más és más taktika lesz hatásos. De kapunk ízelítőt a karaktereink különleges képességeiből is.

 

A Redfall előzetesének végén az is kiderült, hogy a premierre május 2-án fog sor kerülni. A játék PC-re és Xbox Series X-re készül, vagyis a teljes előző konzolgeneráció, valamint a PlayStation 5 is kimarad ezúttal a buliból.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!