Húsvéti nyitvatartás Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

áPR

12

0 hozzászólás

Új termék lett az Elgato áprilisi tréfájából

Az Elgato Cam Link Pro egyszerre négy kamera képét képes rögzíteni.

 

Nem túl sűrűn, de azért néha előfordul, hogy egy-egy áprilisi tréfának szánt poén később valódi termékké válik. Videojátékok terén ilyen például a Conan Chop Chop a Funcomtól. És, ha már szóba kerültek a videojátékok, az Elgato is hasonló cipőben jár most.

 

Az Elgato kifejezetten olyan termékeket gyárt, amelyek az online tartalomgyártóknak, azon belül is többek közt a videojáték-streamelő közönségnek szólnak. Mikrofonok, zöld háttér, világítás, vezérlődeck és persze egy rakás rögzítőeszköz is van a kínálatukba. Idei áprilisi tréfájuk is egy ilyen eszköz volt, az Elgato CamCamCamCamLink, amely azonban annyira megtetszett a felhasználóknak, hogy szívesen látták volna ténylegesen megvalósulni. És ím, meg is valósul.
 


Csak épp a név lesz jóval barátságosabb: Elgato Cam Link Pro néven kell majd keresni az újdonságot. Ez egy PCI Express interfészen keresztül működő rögzítőkártya, amelynek hátoldalán négy HDMI portot találunk. Az eszköz képes egyszerre akár négy 4K/30fps videó vagy egy QHD60p videó rögzítésére is. Szintén fontos, hogy nem csak az Elgato saját szoftvere, de más rögzítőszoftverek is külön kezelik a négy portot.

 

Az Elgato tehát tényleges termékké változtatja az áprilisi tréfáját. A Cam Link Pro 350 eurós áron szerezhető be, és mivel szinte bármilyen HDMI-kimenettel rendelkező eszközről érkező jelet felismer, így rengeteg különféle területen lehet majd hasznos kiegészítő.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!