Fedezz fel új világot az AQUA mobilalkalmazásával. Ingyenes FOXPOST kiszállítás az applikációt használóknak! ÉRDEKEL
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

OKT

13

0 hozzászólás

Új tablettel jelentkezett a Nokia

A T20 nem kimondottan erős hardverrel érkezik, de cserébe az üzemidő barátinak ígérkezik.

 

Mivel az okostelefonok piaca továbbra is dübörög és manapság a 7 hüvelyk körüli képernyőméret sem számít ritkaságnak, a tabletek érezhetően a háttérbe szorultak. Mindenesetre amíg vannak vevők, akik látnak fantáziát ezekben az eszközökben, addig lesznek gyártók is, akik kiszolgálják eme igényeket. Ilyen a Nokia is, amely az okostelefonok piacán sem számít meghatározó szereplőnek, most egy tablettel jelentkezik.

 

A T20 névre keresztelt eszköz 10,4 hüvelykes IPS LCD kijelzőt kap, amelynek felbontása 1200*2000 pixel. A képernyő mögött egy Unisoc T610 SoC teljesít szolgálatot, amelyet egy Mali G52 GPU és modelltől függően 3 vagy 4 GB memória támogat. A fedélzeti tárolóhely 32 vagy 64 GB lehet, de microSDXC kártyával ezt lehet bővíteni.
 


A táblagépről nem hiányoznak a vezetékes és vezeték nélküli kapcsolódási lehetőségek sem, USB-C portot és jacket is találunk rajta, de van Bluetooth és Wifi modul is természetesen. Kamerából az előlapon egy 5, a hátoldalon egy 8 megapixeles található, van GPS, viszont nincs NFC. A készülék egyik nagy erőssége a 8200 mAh-s akkumulátor lehet, amely 15W-os gyorstöltést is támogat. A gyártó ígérete szerint ez akár 15 órás egy huzamban történő használatot is lehetővé tesz.

 

A Nokia T20 a tervek szerint valamikor novemberben kerülhet a boltok polcaira. Az ára modelltől, memória és belső tárhely, illetve opcionális LTE/4G-modul függvényében 200-260 euró között mozoghat.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!