Fedezz fel új világot az AQUA mobilalkalmazásával. Ingyenes FOXPOST kiszállítás az applikációt használóknak! ÉRDEKEL
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

NOV

29

0 hozzászólás

Új szupergyors hajlított monitor a Huaweitől

Az újdonságból választható egy soundbarral felszerelt változata is.

 

Az elsősorban telefonjairól híres Huawei egy ideje már igyekszik más piacokon is megvetni a lábát, így már saját márkás laptopot és néhány hónapja már monitorokat is kínál a vásárlóknak. Utóbbiak táborát most további két újdonsággal bővíti, bejelentették a MateView GT két változata.

 

A MateView GT 34 hüvelykes mérettel bír, vagyis igazi batárnak mondható a monitorok között. A 21:9-es képátlóval rendelkező ultraszéles változat VA panellel rendelkezik, amely 4K-s felbontást kínál. A képfrissítésre sem lehet panasz, hiszen a 3440*1440 pixelt akár 165Hz-en is képes frissíteni, ha van hozzá megfelelő forrás.
 


A monitor a színek DCI-P3 90%-át, az sRGB 100%-át fedi le, a kontrasztarány pedig 4000:1. A panel 1,07 milliárd szín megjelenítésére képes. Hajlított monitorról lévén szó, a hajlítás íve 1500R. A hátoldalon két HDMI 2.0 és egy DisplayPort 1.4 kapott helyet, mellette két USB-C (egy csak az áramellátásért felel), illetve a szokásos jack port található.

 

A Huawei a standard változat mellett egy Sound Editiont is kínál, amelynek hátuljáról hiányzik a jack (és az egyik USB-C) port, viszont kínál helyette 2*5W-os soundbart. Ebben egy mozgásérzékelő is van, amely előtt a kezünket elhúzva tudjuk vezérelni a hangerőt. Emellett egy RGB LED-csík is, amelyből több effekt is kicsalható. A Sound Editionért a Huawei nagyjából 230 ezer forintot kér el, a Standard Editionért pedig 180 ezer forintot.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!