Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

JAN

27

0 hozzászólás

Új szintre lép idén a Forza Motorsport

A nagy múltú sorozat idei epizódja generációs váltás lesz.

 

A Turn10 stúdió évek óta dolgozik a nagy múltú Forza Motorsport sorozat legújabb epizódján, amely az első lesz az Xbox Series X platformon. Ez egyben azt is jelenti, hogy a korábbi részekhez képest nagyságrendekkel részletesebb játékot kapunk.

 

Az új részben teljesen új technológiával modellezik le azt az ötszáz autót, ami szerepelni fog a játékban. Mindegyik egyedi fizikát és menettulajdonságokat kap, a megjelenésük pedig szinte már fotorealisztikus lesz. Az autókhoz nyolcszáznál is több különböző alkatrész lesz, amit cserélgetni lehet, így a megjelenésük is egyedi lehet. Az autók különleges törési és koszolódási modellt kapnak.
 


A pályákat lézeres technológiával szkennelik be, így milliméter pontosan meg fognak egyezni a valóságban létező pályákkal. A környezet és a növényzet viszont akár tízszer részletesebb is lehet mint korábban. A fejlesztők azt ígérik, hogy az új Forza Motorsport minden tekintetben túlmutat majd az elődökön, összetettsége nagyobb lesz mint az előző három epizódé együttvéve.

 

Mindez az Xbox Series X-ben rejlő erőnek köszönhető, amely új távlatokat nyit a stúdió számára. A fenti előzetesben részletesen is mesélnek az újdonságokról, miközben a páratlan grafikát is megcsodálhatjuk. A Forza Motorsport a tervek szerint valamikor idén, talán már tavasszal meg fog jelenni PC-re és Xbox Series X-re.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!