Húsvéti nyitvatartás Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

NOV

25

0 hozzászólás

Új monitort mutatott be az LG a profiknak

Az újdonság ezúttal nem a játékosokat célozza, hanem a professzionális felhasználókat.

 

Az OLED nagyhatalom LG nem csak a TV-kben használja előszeretettel a technológiát, hanem a monitorpiacon is ezzel hívja fel magára a figyelmet. Most bemutattak egy vadonatúj monitort, amely ezúttal nem a játékosoknak szól, hanem a professzionális felhasználóknak.

 

Az LG 27EP950-B egy 27 hüvelykes, 4K-s felbontású OLED panelt kapott, amely 60 Hz-en képes frissíteni a képet. A kontrasztarány 1 000 000:1, a fénysűrűség pedig 250cd/m2, míg a GtG válaszidő 1ms. A panel a DisplayHDR 400 True Black és HDR10 támogatást is kapott.
 


A monitor hátoldalán egész sor port kapott helyet. HDMI portból csupán egyet kapunk, viszont DisplayPort 1.4-ből kettőt is. Emellett három darab USB 3.0 csatlakozó és egy USB-C csatlakozó is található hátsó panelon a szokásos jack mellett.

 

Az LG a 27EP950-B monitorért nem kevés pénzt elkér majd. De tény, hogy ezúttal nem az otthoni hobbifelhasználók a célcsoport. Hanem a cégek és más professzionális felhasználók, akiknél számítanak az olyan extrák, mint a gyári kalibrálás, valamint a DCI-P3 és az Adobe RGB színskálák 99%-os lefedettsége. A monitor várható 3000 dollár körüli áron kerül a boltokba.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!